İYİ PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA HATİCE GÜZEL SEÇİLDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:56

reklam

İYİ PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA HATİCE GÜZEL SEÇİLDİ

İYİ PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA HATİCE GÜZEL SEÇİLDİ
Son Güncelleme :

13 Şubat 2018 - 16:15

677 views

İYİ PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA HATİCE GÜZEL SEÇİLDİ

İyi Parti Antakya İlçe kongresi geçtiğimiz hafta sonu Hatmek toplantı salonunda gerçekleşti.

Divan Başkanlığını İyi Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Çığ’ın yaptığı kongrede, divan başkan yardımcılığına İl Sekreteri Turgay Coşkun, Divan Katipliklerine de İlayda Malgır, Yüksel Çolak ve Şerife Oktay seçildi.

İyi Parti Antakya İlçe kongresine, Genel idare kurulu üyesi ve kurucular kurulu üyesi Servet  HALİ, İl başkanı Mustafa Çığ, İl Sekreteri Turgay Coşkun, İl muhasip İrfan Harnupçu, İl başkan yardımcıları; Şekip Ünal, Hüseyin Suer, Şerife Oktay, Sadık Bekmez, Yaşar Bilgin, Çiğdem Altunlu, Zeynep Gülbahar, Bedi Uçar, İl disiplin kurulu başkanı Ömer Çakmak,  20.Dönem Milletvekili Abdülkadir Akgöl, 20 ve 21. Dönem Milletvekili Levent Mıstıkoğlu, CHP Antakya İlçe Başkanı Ramiz Parlar,CHP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, CHP Defne İlçe Kadın Kolları Başkanı Müzehher Parmaksız ,Antakya Ticaret Borsası Meclis Başkan Veliş Bahadırlı, Terziler Odası Başkanı Ruşen Akyüz, Ayakkabıcılar odası Başkanı Gökhan Oral, İyi Parti İlçe Teşkilat Başkanları, üyeleri ve Hatay halkı katıldı.

Kongre öncesi bir konuşma yapan Divan Başkanı ve İYİ PARTİ Hatay İl Başkanı Mustafa Çığ: ‘’ 12 Şehidimiz var onun için içimiz buruk, yoksa bu salonu çok şen şakrak bir hale getirmek mümkündü, ama şehitlerimizden dolayı müzik yayınını durduran ilçe başkanımıza, yönetim kuruluna çok teşekkür ederim.

Değerli partili arkadaşlarım 3 aylık kısa bir süre içerisinde Hatay İl teşkilatında ve 12 ilçemizde teşkilatlarımızı kurduk ve 3 ilçemizde de kuruluş aşamasındayız. Bu kısa süre içerisinde yoğun gayret gösteren diğer ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz gibi Antakya ilçe başkanımız da, onun değerli yönetim kurulu üyeleri de 1 aylık kısa bir süre içerisinde yönetimini oluşturdu ve bu gün kongresini yapar hale geldi. Bu büyük gayretlerinden dolayı başta ilçe başkanımız ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum, yürekten kutluyorum, sağ olun var olun diyorum.

İl Başkanı olarak teşekkür borçlu olduğumuz bir de hanımefendiler var. Bu kadar kısa bir süre içerisinde onların gayretlerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Biz İyi Parti olarak hanımlarımıza değer veriyoruz, çünkü bizim liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bildiğiniz gibi Avrupa’da daha seçme ve seçilme hakları yokken Mustafa Kemal Atatürk kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı vermiştir. Erkek ile kadını eşit hale getirmiştir. Onun bu hareketini İyi Parti örnek alarak kendi teşkilatına, kendi tüzüğüne uyar hale getirmiştir. Bütün kuruluşlarımızda % 25 kadın kotası vardır. Onun için biz kadınlarımızla beraber elele bu davayı yürüteceğiz, birlikte hareket edeceğiz, birlikte zafere ulaşacağız.

Değerli Antakyalılar biz İyi Parti olarak gerçekten çok çetin,  çok zor şartlar altında görev aldık ve bu görevi iktidara gelinceye kadar bıkmadan, yorulmadan sizler ile beraber hep birlikte yürüyeceğiz, yürüteceğiz, hedefimiz iktidardır. Çünkü Adalet ve Kalkınma Partisinin 16 yıldır iktidarı sonucunda Türkiye’yi bir sorunlar yumağı haline getirdi. Nereye baksanız, nereye el atsanız Türkiye’de sorunlar mevcut, bunlardan bir tanesi de toplumun gerilmesi, toplumun ayrıştırılmasıdır. Televizyonları açıyorsunuz başta en büyük sorumlular olmak üzere birbirlerine en ağır hakaretlerde bulunuyorlar. Biz bu üslubu benimsemiyoruz, çünkü bu üslup bölücüdür, ayrıştırıcıdır. Bizim Yunusumuz var, bizim Mevlana’mız var, bizim Hacı Bektaş-i Veli’miz var, bizim çok değerli mutasavvıflarımız var. Onların insana bakışı, insana değer verişi bir başkadır. Biz bu son yıllarda bu değerlerimizi unutul hale geldik. Hiç kimseyi ayrıştırmayacağız, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bir dini inancı, bir dini mezhep inancı herkesin kendisinedir. Partimizin çok güzel bir sloganı var, benim hoşuma gider  ‘’Alevi’yiz Sünni’yiz biz hep birlikte iyiyiz’’.

Kongremizin önce Antakya halkına, yönetim kurulumuza, Hatay’ımıza, ülkemize hayırlara vesile olmasını, iktidara vesile olmasını yürekten diliyorum, seçilecek olan arkadaşlara da başarılar diliyorum, hepinize teşekkür ediyorum, Saygılar sevgiler sunuyorum’’ dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından geçilen Antakya İlçe kongresinde, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in üyelere hitaben mesajını İl Sekreteri Turgay Coşkun okudu.

Kongrede çalışma ve mali raporların okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

Kongre açılışının ilk konuşmasını İYİ PARTİ Antakya İlçe Başkanı Hatice Güzel yaptı. Konuşmasında Başkan Güzel: ‘’Öncelikle vatanımız ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için Afrin’ de çarpışan Mehmetçiklerimize güç ve kuvvet diliyor, biran önce sağ salim yuvalarına kavuşmalarını temenni ediyorum.

Bu uğurda mukaddes vatan için şehit olanlara Allahtan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Gücünü vatan sevgisinden alan bir harekettir İYİ PARTİ

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin bir bireyi olarak güçlü Türkiye için çalışmaktır İYİ PARTİ

Bir cumhuriyet kadını olarak, değerlerimize sahip çıkmaktır İYİ PARTİ

Türkiye’nin geleceğidir İYİ PARTİ

İYİ PARTİ Demokrasi demektir

İYİ PARTİ Cumhuriyet demektir

İYİ PARTİ Vatan demektir

İYİ PARTİ Bayrak demektir

Çok kısa bir süre içinde, gece gündüz demeden kararlılıkla, inançla, büyük bir gayretle çalışarak İYİ Parti’nin bugünlere ve sizlerin huzuruna gelmesinde katkısı olan herkese en içten duygularımla teşekkür ediyorum.

Bu süreçte yaptığımız çalışmalarda gördüğüm manzarayı sizlerle de paylaşmak istiyorum. Toplumun her kesiminde İYİ PARTİ’ ye büyük bir ilgi ve teveccüh var. Bu ilgiyi ve teveccühü gösteren herkese teşekkür ediyorum.

Burada bulunan herkesin gözünde bu inancı, kararlılığı ve aynı zamanda mücadele azmini görüyorum.

Siyasette yöneticilik zordur, meşakkatlidir ve yorucudur. Bu konuda ban büyük güç veren ve destek olan sevgili eşim Okan Güzel’e teşekkür ediyorum.

Sözlerime Mevlana’nın bir değişiyle devam etmek istiyorum ‘’MAKSADIN YÜCELİĞİ, YOLUN SIKINTISINDAN BELLİ OLUR’’, ama benim umudum var, cesaretim var. Bu salondaki gönül birliğini, gözlerinizdeki parıltıyı görünce umudum daha da arttı. Gelin bu umudu daha da büyütelim.

İYİ PARTİ Ülkemize yeni bir ufuk, inanımıza yeni bir umut kazandıracaktır. Buna yürekten inanıyorum.

İyi insanlar bir araya gelecek ve Antakya iyi olacak, Hatay iyi olacak, Türkiye iyi olacak.

Kongremize katılarak bize büyük destek verdiniz, güç verdiniz. Hepinize enderin sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan güzide basınımıza ve bu salonu bize tahsis ederek bir araya gelmemize katkı sağlayan Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanımız sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum’’ dedi.

Daha sonra söz alan İyi Parti Genel idare kurulu üyesi ve kurucular kurulu üyesi Servet HALİ yaptığı konuşmada: ‘’ Değerli hemşerilerim, medeniyetler beşiği, hoşgörü şehrinin siz değerli mensupları İyi Partinin cesur insanları sizleri muhabbetle selamlıyorum.

Yine acı haber geldi yine içimiz yandı. Acımız ve kaybımız çok büyük. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Afrin harekatında en az kayıpla muvaffakiyet versin. Tez zamanda netice almak nasip etsin. Devletimize, milletimize zeval vermesin.

Bu günlerde birileri Afrin’ e gitmeye kalkıyor. Soruyorum size koltuğundan kalkamayanlar Afrin’e gidebilir mi? Biz bu yola koltuk eskitmek için çıkmadık. Sayın Genel Başkanımız gibi ayakkabılarımızı eskiteceğiz. Koltuk eskitmeye niyeti olanların aramızda yeri olamaz. Genel Başkanımızın amacını, hedefini, çıkmış olduğu kutlu davayı, İyi Partiyi parti programını anlamamız ve anlatmamız gerekli. Bunu köy köy, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek yapacağız.

İyi Parti olarak hedefimiz;

Pisa sıralamasında ilk 20 ülke arasında yer almak,

Dünyanın ilk 10 ekonomisi içinde yer almak,

İktidarımızın ilk 5 yılı sonunda işsizliği %8 oranının altına düşürmek,

Teknolojide 4. Endüstri devrimini gerçekleştirmek,

Gençliğin yüzünü güldürmek ve kadının pozitif enerjisini hayatın tüm alanlarında hissettirmek. İyi parti cesurların hareketidir. Aramızda bulunan cesur hanımlarımızı ayrıca kucaklıyorum. İçinde kadın olmayan bir hareketin başarıya ulaşması mümkün değildir.

Hedefimiz, Türkiye Cumhuriyetinin dış siyasette hak ettiği itibarı tekrar kazandırmaktır. Bu hedefleri gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Başaracağız.

Korkuyorlar bu hareketten, korkunun ecele faydası yok!!!

Sözlerime son verirken tüm hemşerilerimi 24 Şubatta genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleşecek olan İyi Parti İl Başkanlığı Binasının açılışına ve akabinde Reyhanlı ziyaretine davet ediyorum.

Hepinizi Allaha emanet ediyorum. Kongremiz hayırlı olsun’’ dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçim sonunda İyi Parti Antakya İlçe Başkanlığına Hatice Güzel seçildi.

 

 

HABER/KAMERA/ FOTOĞRAF: LEVENT AŞKAR

İYİ PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞI

BAŞKAN HATİCE GÜZEL

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

  1. İLAYDA MALGIR
  2. İNAYET ADALI
  3. ŞÜKRÜ YILMAZ
  4. BERİN TÜTÜNCÜ
  5. NAZİFE NURHAN BELANLI
  6. NİZAMETTİN DOKUZOĞLU
  7. NURİ DİNÇ
  8. MUSTAFA DURANOĞLU
  9. SELÇUK COŞAR
  10. ADNAN CENGİZ
  11. FATİH HANOĞLU
  12. YUSUF TOHMA
  13. ÖMER BİTARGİL
  14. EMİN YILMAZ
  15. NÜVİT MECİTOĞLU
  16. YÜKSEL ÇOLAK
  17. MEHMET APANLAR
  18. SİBEL HALEFOĞLU
  19. ESRA ÜNAL
  20. İBRAHİM ÖZ
  21. ESER KOYUNCU
  22. GARİP YÜKSEL
  23. HALEF GÜÇLÜ
  24. UMMUHAN KARAFAKI
  25. MERYEM DÖNMEZ
  26. MEHMET GÜZELKAN
  27. LÜTFİ GARİBOĞLU
  28. KAZIM ESMEROĞLU
  29. FEVZİ BAHADIR
  30. AYFER DENİZ

HABER/KAMERA/ FOTOĞRAF: LEVENT AŞKAR

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

 

PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.