İSTE TURİZM FAKÜLTESİNDE KARİYER GÜNÜ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 15:33

İSTE TURİZM FAKÜLTESİNDE KARİYER GÜNÜ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm Fakültesinin düzenlediği Kariyer Günü’nde öğrenciler sektörle buluşma imkânı buldu.

reklam
İSTE TURİZM FAKÜLTESİNDE KARİYER GÜNÜ
Son Güncelleme :

17 Aralık 2022 - 11:15

236 views

İSTE TURİZM FAKÜLTESİNDE KARİYER GÜNÜ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm Fakültesinin düzenlediği Kariyer Günü’nde öğrenciler sektörle buluşma imkânı buldu.

İSTE Turizm Fakültesinde gerçekleştirilen Kariyer Günü konferans salonunda yapılan firma tanıtımları ile başladı. Programa İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meltem Eken ve Prof. Dr. Mustafa Yüksek, Turizm Fakültesi Dekan V. Yasemin Bircan Yıldırım, Turizm Fakültesi akademik personelleri ve öğrenciler katıldı.

KARİYER GÜNLERİNE YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Kariyer Gününün Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konferans bölümünde 326 Plus Cafe & Restaurant, AsAria Turizm Acentesi, Anemon Otel, Diva Otel, Gri Tur, Hatay Gastronomi Evi, Homecake, Hookah, İŞKUR İş Kulübü, Odin Redi Otel, Odin Vili Otel, Petek Pastanesi, Ramada Otel, Tarbuş Otel ve Seyahat Acentesi ve Waxwing Hotel temsilcileri firma tanıtımları yaptı. Tanıtımların ardından İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meltem Eken ve Prof. Dr. Mustafa Yüksek, Turizm Fakültesi Dekan V. Yasemin Bircan Yıldırım firma temsilcilerine teşekkür belgesi takdim etti. Kariyer Gününün ikinci bölümünde ise Turizm Fakültesinde kurulan fuariye alanında öğrenciler firma temsilcileri ile doğrudan iletişim kurma imkânı buldu.

DEPCİ: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Kariyer Gününün düzenlenmesinde emeği geçen hocalara ve öğrencilere teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Kariyer Günü vesilesiyle öğrencilerimizin firmalarla bir araya gelme imkânı bulması çok kıymetli. Öğrencilikleri sırasında yaptıkları çalışmalar mezuniyet sonrasında çok işlerine yarayacak. Kazandıkları deneyimler öğrencilerimizi daima bir adım ileriye taşıyacak” dedi.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.