İskenderun’un projelerine yakın takip « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 10:24

İskenderun’un projelerine yakın takip

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’a yakışır yeni yaşam alanları yapacağız” dedi.

reklam
İskenderun’un projelerine yakın takip
Son Güncelleme :

02 Ekim 2022 - 14:20

200 views

İskenderun’un projelerine yakın takip

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’a yakışır yeni yaşam alanları yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte “Ziraat Projesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Kent insanının sosyal, kültürel alanda birçok ihtiyacına cevap verecek olan “ZİRAAT PARK” projesine büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Vekilimiz ile birlikte “Ziraat Park” projemizin yerinde incelemelerde bulunduk. Yapılması planlanan “Ziraat Park” projemiz hakkında bilgiler paylaşarak karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirdik. Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında istişarelerimizi sürdüreceğiz.”dedi.

İSKENDERUN’A DEĞER
“Ziraat Park “projesinin tüm bölgeye hitap edeceğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Belediye olarak kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermenin gayretindeyiz. Vekilimizde sağ olsun her zaman bizlere destek oluyor. Bu alan İskenderun halkının nefes alacağı yeni bir yaşam alanına dönüşecek. Projemiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a Değer” şeklinde konuştu.

İSKENDERUN’DA ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Asfalt serim çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yama, parke yol, kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ; “Belirlediğimiz program dâhilinde İskenderun’da sıcak asfalt çalışmalarımıza, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak toz ve çamurdan korumak için hız kesmeden ve ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Denizciler mahallesinde farklı noktalarda sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı“Tüm bunların yanında aşınan ve deforme olan cadde ve sokaklarda da tamir, bakım işlemlerini, parke ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştirerek hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz “diye konuştu.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.