İSKENDERUN CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 03:21

İSKENDERUN CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu Binası’nda yapıldı.

reklam
İSKENDERUN CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Son Güncelleme :

27 Haziran 2021 - 11:16

238 views
İSKENDERUN CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu Binası’nda yapıldı.

Divan oturumunda İlçe Başkanı ve Milletvekilleri davet edildi. Cumartesi Saat 13.00’de başlayan toplantı; Salonda İstiklal marşı okunmasından sonra başlandı. Danışma Kurulu ve İktidara yürüyüş Toplantısına, CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, İl yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP. İlçe Yönetim kurulu, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, Payas Eski Belediye Başkanı Öztürk Çolak, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, HBB Hatay 3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan, CHP Meclis Üyesi Gurup Başkan Vekili Ali Mutlu, CHP Belediye Meclis Üyeleri Dr.Ender Çolakoğlu, Dr.Riyat Kırmızıoğlu, Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri, Tüm Emekli Sen Temsilcisi Mustafa Çankaya Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara ve Partili üyeleri katılım sağladı.


MANSUROĞLU: TÜM KONULARDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ
İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısı yaparak CHP. İktidara yürüyüşünü başlatmış durumda olduğunu dile getiren, Mansuroğlu, “Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgını nedeniyle uzun zamandır yapamadıkları danışma toplantılarını, hastalığın seyrine göre, tüzüklerinin 30’uncu maddesi ve Danışma Kurulları Yönetmeliği hükümlerine uygun olarak yapmayı amaçladıklarını ifade eden CHP. İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Bilindiği gibi danışma kurulu toplantıları partimizin genel politikası açısından sosyal, ekonomik, kültürel, siyasal konularda ve bölge ihtiyaçları üzerinde, politika oluşturmasını kolaylaştırmak amacıyla yapılmaktadır. Ayrıca parti çalışmalarını geliştirmek üzere parti programı doğrultusunda yerel gereksinimlerin ve gelişmelerin tartışıldığı, parti ilkelerinin ve ülke sorunlarının irdelenip değerlendirildiği danışma amaçlı çalışmalardır. Biz de bugün, zamanımızın elverdiği ölçüde özellikle önemli gördüğümüz iki konu üzerinde katılımcıların görüşlerine ve önerilerine başvuracağız. Değerli fikirleriniz bize yol gösterecektir. Bu gün sizlerden Salgın süresince yapılabilecek siyasal çalışmalar ve olası bir erken seçim için yapılabilecek çalışmalar konularında görüşlerinizi isteyeceğiz. Bizler CHP. İskenderun İlçe Örgütü olarak, partimizin iktidarı için, hep birlikte, el ele, kimseyi ötekileştirmeden, şimdi birlik demek zamanı her bir oya ihtiyacımız olduğunu unutmadan çalışmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki, ülkemizin karanlıktan kurtuluşu biz olursak mümkündür. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, içinde bulunduğumuz salgın koşullarını da göz önüne alarak, kitlesel olmayan bazı çalışmalar yaparak partimizin adını öne çıkarmaya ve oydaşlarımızı arttırmaya çalıştık.CHP’nin var olması, “CHP’nin kendini açık, samimi, net bir dille anlatabiliyor olmasıyla mümkün olacaktır “dedi.

REKLAM


VEKİLLER DE SELAMLAMA KONUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİ
Daha sonra Milletvekilleri sırasıyla Divan’dan birer konuşma yaptılar. CHP Iskenderun’un Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Hatay Milletvekili Suzan Şahin önümüzdeki seçimleri Yüzde yetmişe otuz farkla kazanıp iktidar olacaklarını ifade etti. Serkan Topal HDP Izmir binasına düzenlenen faşist saldırıyı kınadı. Saldırı esnasında katledilen, Deniz Poyraz için üzüntülerini dile getirerek HDP’lilerin acısını en derin duygularımla paylaşıyorum” dedi. Toplantı bitiminden sonra Hatsu HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk; Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nu kahve ikramında bulunmak üzere odasına davet ederek Çalışmalarıyla ilgili Bilgilendirme’de bulundu. Uğurlama esnasında Kamuoyuna birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarına dair söz vererek, birlikte Resim çekilerek, Hatsu HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk ve HBB Hatay 3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan tarafından uğurlandılar.
Haber: Nazire GÜLENAY

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.