İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu, Aziz Corç Kilisesini Ziyaret Etti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 11:24

İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu, Aziz Corç Kilisesini Ziyaret Etti

İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu, Aziz Corç Kilisesini ziyaret etti.

reklam
İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu, Aziz Corç Kilisesini Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

05 Mart 2024 - 8:49

70 views

İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu, Aziz Corç Kilisesini ziyaret etti.
Ziyarette Dududoğlu ve Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı’ndan dostluk ve dayanışma mesajı verildi.

İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun Rum Ortodoks Cemaatine ait olan Aziz Corç (Mar Circos-St.Georgios) Rum Ortodoks Kilisesi’ni ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin, İlçe yöneticileri, meclis üyesi adayları, Kadın Kolları ve partililerin katılımıyla gerçekleşen ziyarette birlik, beraberlik ve kardeşlik havası esti. Dududoğlu ve Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı’ndan dostluk ve dayanışma mesajı verildi.

İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Başkanı Can Teymur, vakıf üyeleri ve cemaatle bir araya geldi.
İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Başkanı Can Teymur’a “Sizlerle bir araya gelmek, Aziz Corç Kilisesini ziyaret etmek ve sizlerle sohbet etmek benim için büyük bir onur.”dedi. Burada ağırlanmaktan dolayı büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyduğunu ifade eden Duduoğlu, “Öncelikle, kilise vakfı yönetimine ve cemaatinize gösterdiğiniz sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmak, birlikte vakit geçirmek çok değerli, bugün burada sadece siyasi bir aday olarak değil aynı zamanda bir vatandaş, bir komşu ve bir dost olarak bulunuyorum. Bizler dostluk ve kardeşlik duygularıyla aynı coğrafyada yaşamaktayız. Bizler insanlar olarak, birbirimize destek olmak, birlikte yaşamak ve birlikte çalışmak durumundayız. Bu kenti yönetmek adına çıktığımız bu yolda sizlerin samimi ve sıcak karşılamanız bizleri mutu etmekte. Sizlerin desteği ile bu kenti katılımcı ve ortak akılla yöneteceğiz. Sizlerin çabaları ve fedakârlıkları, toplumumuzdaki yardıma ihtiyacı olan insanlara umut ve destek sağlıyor. Bu değerli katkılarınız için bütün vakıf üyelerini tebrik ediyorum.” Dedi.
İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Başkanı Can Teymur, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek İskenderun CHP Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi.
Duduoğlu ve beraberindeki heyet İskenderun’a bağlı Arpaderesi mahallesindeki programa katıldılar.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.