İşadamları Beyazgül ve Oğurol’dan Samandağ’a Dev Tesis « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 05:46

İşadamları Beyazgül ve Oğurol’dan Samandağ’a Dev Tesis

Samandağ’a bağlı Koyunoğlu Mahallesi’nde hayırseverler DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı İnan Beyazgül ve Afif Oğurol’un büyük katkı sağladığı Koyunoğlu Çok Amaçlı Salonu’nun açılışı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

reklam
İşadamları Beyazgül ve Oğurol’dan Samandağ’a Dev Tesis
Son Güncelleme :

20 Mart 2021 - 18:37

4.485 views

Samandağ’a bağlı Koyunoğlu Mahallesi’nde Hayırsever İşadamı DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı İnan Beyazgül ve hayırsever işadamı Afif Oğurol tarafından yaptırılan Koyunoğlu Çok Amaçlı Salonu’nun açılışı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hayırsever İşadamları İnan Beyazgül ve Afif Oğural tarafından Koyunoğlu Mahallesi’ne kazandırılan Çok Amaçlı Salonun açılış törenine katıldı. Hayırsever Işadamları Beyazgül ve Oğural tarafından yapımı tamamlanan sosyal alanın açılışına Başkan Savaş ile birlikte Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, CHP il ve ilçe yöneticileri, STK, cemiyet, dernek ve oda temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Mahalle halkının taziye, toplantı, özel gün ve etkinlikleri ile çocukların sosyal ve kültürel yaşamlarına hizmet edecek salonun açılış töreninde konuşan Lütfü Savaş, güzel ve hayırlı bir işe imza attıklarını ifade etti.

SAVAŞ: İLÇE BELEDİYELERİMİZLE UYUMLU VE AHENKLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ
Hayırsever ailelere katkılarından ötürü teşekkürlerini ileten Savaş, “Biz büyük bir aileyiz. Hatay’ın her noktasında en iyisini yapmaya çalışıyor, en iyisini hedefliyoruz. İlçe belediyelerimizle uyumlu ve ahenkli çalışmalar yürütüyoruz. Salgın süreci bizi her alanda biraz geri attı. Dişimizi sıkarak bu süreci en az hasarla atlatacak ve sağlıklı günlere yeniden kavuşacağız” dedi.
Beyazgül ve Oğural’ın ilçeye çok değerli bir tesisi kazandırdığını ifade eden Refik Eryılmaz, “Bu eserin kazandırılmasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Hayırsever Işadamları İnan Beyazgül ve Afif Oğural’a çok teşekkür ederim. Bu eser umarım diğer iş insanlarımıza da örnek olur” dedi.

 
ERYILMAZ: İLÇEYE KOYULAN HER TAŞIN ÜSTÜNDE LÜTFÜ SAVAŞ’IN EMEĞİ VAR
Samandağ’da yapılan her hizmette HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın büyük katkısı olduğunu da söyleyen Eryılmaz, “İlçeye koyulan her taşın üstünde Lütfü Savaş’ın emeği var. Eksiklerimiz dayanışma içinde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.
Samandağ Kaymakamı Murat Kütük de hayır işlerinde siyaset olmayacağını ve Samandağ için en güzelini hayal etmeye devam edeceklerini söyledi.


BEYAZGÜL: PROJE MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN
Hayırsever İşadamı ve DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı İnan Beyazgül, yaptığı açıklamada, “Bu günde bizleri yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu mahallede doğmuş büyümüş olan Afif Oğurol ile birlikte bu projeyi kazandırmaktan dolayı çok mutluyum. Salonumuz 2 katkı ve 1300 metrekare alana kurulmuştur. İlk katı 450 oturma kapasitelidir. İkinci katı da 550 oturum kapasitelidir. Vatandaşlarımızın taziyelerini daha ferah mekanda yapmaları, öğrencilerimizin daha geniş mekanda eğitim alabilmeleri, kadınlarımızın burada alacağı kurslarla bizleri daha aydın bir geleceğe taşıyacağı düşüncesiyle bu projeyi hayata geçirdik. Bu projenin başından bu güne kadar desteklerini esirgemeyen Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’a, salonun yan tarafındaki derenin islah çalışmalarını, altyapı ve yol çalışmalarını kısa zamanda tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’a, mahalle sakinlerinden Fulya Açıkgöz ve Nesim Özgün’e ve beni yetiştiren anne ve babama, her zaman görüşleriyle bana destek olan kıymetli eşime teşekkür ediyorum. Bu projenin Hatay’a örnek olmasını temenni ediyor, mahalleye hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM


OĞURAL: SALONUMUZU VATANDAŞLARA EMANET EDİYORUZ
Hayırsever İşadamı Afif Oğural da programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Tüm katılımcıları saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Ortağım İnan Beyazgül ile dizayn ettiğimiz salonumuzu sizlere emanet ediyorum. Emek verip salon inşaatında çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”
Konuşmaların ardından yüzlerce kişiye hizmet edecek ve bölge halkının sosyal yaşamının ihtiyaçlarını karşılayacak salonun açılışı protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte yapıldı.

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.