İl Tütün Kontrol Kurulu Toplandı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:53

İl Tütün Kontrol Kurulu Toplandı

reklam
İl Tütün Kontrol Kurulu Toplandı
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2019 - 19:02

244 views

İl Tütün Kontrol Kurulu Toplandı

Hatay il tütün kurulu nisan ayı toplantısını, Vali yardımcısı Erol ÖZKAN bakanlığında gerçekleştirdi. Hatay il sağlık müdürlüğü ana hizmet binasında yapılan toplantıda birim sorumlusu Arafat KARAGÖZ Nisan ayında yapılan kontrollerle ilgili istatistiki bilgi sunumunda bulundu.

31 Mayıs Dünya Tütünsüz günü münasebetiyle kontrol kurulu tarafından bazı etkinlikler düzenlenecek. 31 Mayıs günü saat 10:oo’da Büyük şehir Belediyesi Binasının önünden başlayarak,15 Temmuz milli irade parkına kadar tüm kurum ve kuruluşların katılacakları yürüyüş yapılacak.

31 Mayıs günü iftar saatinden sonra Saray caddesinde stant açılarak vatandaşların tütün ve ürünlerinin zararları hakkında bilgilendirmeler yapılacak. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.