İHH Gençlikten, Doç. Dr. Çalışkan’a Ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:47

İHH Gençlikten, Doç. Dr. Çalışkan’a Ziyaret

reklam
İHH Gençlikten, Doç. Dr. Çalışkan’a Ziyaret
Son Güncelleme :

17 Nisan 2019 - 17:42

143 views

İHH Gençlikten, Doç. Dr. Çalışkan’a Ziyaret

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a Genç İHH yönetimi nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İHH gençleri, yaptıkları ve yapacakları faaliyetlerle ilgili paylaşımlarda bulundu.

Çalışkan da, sosyal faaliyetlerin önemine dikkat çekerek; “Bu hizmetler toplumun tüm kesimlerinin desteğiyle yürütülen  hizmetlerdir. Bu nedenle bu hizmetleri yürütenler kucaklayıcı olmalı ve herhangi bir yere angaje olmamalı” dedi.

İHH gençleri, bizzat organize ettiğimiz çalışmaların haricinde diğer STK’lar ile ümmetin maslahatına fayda sağlayacak ortak projelerde birlikte çalışıyoruz. 20 Nisan Cumartesi Saat:16′:00 da Hatmek Konferans Salonunda halka açık İhsan Şenocak Hocanın sunumuyla “Dava Adamı Olmak” konulu konferans düzenleyeceklerini ifade edip Doç. Dr. Çalışkan’ı da konferansa davet ettiler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.