İBRAHİM GÜZEL, VATANDAŞLARI UYARDI! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:40

reklam

İBRAHİM GÜZEL, VATANDAŞLARI UYARDI!

İBRAHİM GÜZEL, VATANDAŞLARI UYARDI!
Son Güncelleme :

28 Mart 2019 - 13:37

211 views

İBRAHİM GÜZEL, VATANDAŞLARI UYARDI!

CHP Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel, vatandaşları uyardı;

“VATANDAŞLIK GÖREVİMİZ GEREĞİ MUTLAKA OY KULLANALIM”

Seçimlere birkaç gün kala açıklamalarda bulunan CHP CHP Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel, “31 Mart günü yeni bir Türkiye’ye yeni bir Hatay’a uyanacağız. Bu nedenle mutlaka herkes oy kullanmalıdır.” dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMET EDECEĞİZ

CHP Defne Belediye Başkan Adayı Güzel, “Gittiğimiz her mahallede bizleri coşkuyla karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gözlerinde gödüğümüz inanç sayesinde bir kez daha zaferi kucaklayacağızı biliyoruz. Bu mutlulukla, sevgiyle gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. Defne hak ettiği hizmeti alacak.” dedi.

DEFNE BELEDİYESİ HALKIN BELEDİYESİ OLACAK

Açıklamasının devamında Güzel; ” Seçim startı verdiğimiz günden itibaren çalmadık kapı bırakmayacağımızı ifade ettik. Her vatandaşımızı tek tek dinleyerek sorunları tespit ettik ve önerileriyle birlikte notlarımızı aldık. Bundan sonra yapacağımız her türlü çalışmayı vatandaşlarımızla istişare ederek gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Defne Belediyesi Halkın Belediyesi olacak.” diye konuştu.

MUTLAKA OY KULLANALIM

Tüm vatandaşların oy kullanmasını isteyen CHP Defne Belediye Başkan Adayı Güzel, “Önümüzdeki 5 yıl içerisinde daha modern ve sorunları en aza indirgenmiş bir Defne istiyoruz. Bu nedenle vatandaşlık görevimiz gereği bütün halkımızın 31 Mart sabahında daha güzel bir hayata merhaba demek adına mutlaka oy kullanmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.