Hüzmeli’den kongre teşekkürü « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 09:24

reklam

Hüzmeli’den kongre teşekkürü

DEVA Partisi İl Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Av. Nidal Hüzmeli, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İlçe kongrelerine katılan herkese teşekkür etti.

Hüzmeli’den kongre teşekkürü
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2021 - 15:44

607 views

Hüzmeli’den kongre teşekkürü

DEVA Partisi İl Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Avukat Nidal Hüzmeli, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İlçe kongrelerine katılan herkese teşekkür etti.

reklam

Hüzmeli, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda, “Bugün her ne kadar kongrelerimizin açılışı İçin bir araya gelmiş isek de; hepimiz bir ailenin bireyi olarak toplandık. Bugün çok fotoğraf çekilme imkanı olmadı; kalabalık nedeni ile fazla da görüşme imkanımız olmadı ama kongreye geldim diye fotoğraf atıp; bizi destekleyen, bugünde emek eden adını sayamadığım ve bir çok ilçeden katılım gösteren ve kaç günden beri harıl harıl çalışan Demet Bilgin’e Sevgi Savukluk’a ve herkese teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Sevildiğimizi bildikçe, mutluyuz. Gelebilen gelemeyen Altınözü; Ben sizden razıyım Allah da sizden razı olsun. Her daim benimle oldunuz bu kadar yıldır aileden biri gördünüz hakkım varsa helal olsun hepinize hepinizin evinin bir Kardeşi olduğumu biliyorum ve ben bu meslekte para kazanmadım; insan kazandım kardeş kazandım; dost kazandım. Adını tek tek sayamadığım tüm Altınözü halkına, en büyük emeği geçen Altınözü İlçe Başkanımız Sayın Hulki başkanıma, il yönetiminde bulunan Sayın Mustafa Dağlı’ya Sayın Abdo Sabah Dağlı’ya çok teşekkür ederim beni bir kez daha gururlandırdınız” ifadelerini kullandı. Haber: Levent AŞKAR

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.