HGC’DEN KAYMAKAM DEMİR VE BAŞKAN ELMASOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 08:24

HGC’DEN KAYMAKAM DEMİR VE BAŞKAN ELMASOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Erzin Kaymakamı Osman Demir ile Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

reklam
HGC’DEN KAYMAKAM DEMİR VE BAŞKAN ELMASOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ
Son Güncelleme :

21 Nisan 2021 - 8:34

203 views

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Erzin Kaymakamı Osman Demir ile Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

7 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen kongre sonrasında göreve seçilen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 1 yıl önce Türkiye genelinde başlayan pandemi nedeniyle ertelenen nezaket ziyaretleri, önceki gün alınan tedbirler kapsamında Erzin Kaymakamı Osman Demir ile Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

İlk ziyaretini Erzin Kaymakamı Osman Demir’e ve ardından Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’na gerçekleştiren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek yaptığı konuşmada, “7 Aralık 2019 tarihinde genel kurulumuzu yaparak görevimize başladık. Ve ardından ülkemizde başlayan Covid-19 Virüsü Salgını nedeniyle devletimizin almış olduğu tedbir ve kararlar neticesinde Hatay’ımızın 15 İlçesi’nde gerçekleştireceğimiz nezaket ziyaretlerimizi ertelemek zorunda kaldık. Yine aynı şekilde devletimizin aldığı tedbirler kapsamında ziyaretlerimizi kısa süre içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ve bizleri makamınızda ağırladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Erzin Kaymakamı Osman Demir, gerçekleştirilen genel kurul sonrasında göreve seçilen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

reklam

HGC Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu ise yaptığı konuşmada, “Basın bizler için çok önemlidir. Kamuoyu oluşturmak adına toplumsal ve kamusal görevi ifa etmektedir. Bu yüzden demokrasinin olmazsa olmazlarından olan özgür basın ülkemizin en büyük hedefidir. Mesai kavramı gözetmeden Basın Ahlak Kuralları içerisinde görevini ifa eden basın mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyor, belediyemize gerçekleştirmiş olduğunuz nezaket ziyaretinden ötürü de HGC Yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYMAKAM DEMİR VE BAŞKAN ELMASOĞLU’NA TEŞEKKÜR BELGESİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne ilgi ve desteklerinden dolayı HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Erzin Kaymakamı Osman Demir ve Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu’na birer teşekkür belgesi takdim edilirken, HGC Saymanı Mithat Kalaycıoğlu da son çıkardığı Hatay Halk Bilimi adlı kitabını hediye etti.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.