HBB’NİN KATKILARI İLE ULAŞILAMAYAN SAMANDAĞ KOYLARI TEMİZLENDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:34

HBB’NİN KATKILARI İLE ULAŞILAMAYAN SAMANDAĞ KOYLARI TEMİZLENDİ

reklam
HBB’NİN KATKILARI İLE ULAŞILAMAYAN SAMANDAĞ KOYLARI TEMİZLENDİ
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2017 - 20:01

290 views

      HBB’NİN KATKILARI İLE ULAŞILAMAYAN SAMANDAĞ KOYLARI TEMİZLENDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Hatay’ın deniz ve sahillerinde kalıcı temizlik sağlamak amacıyla çalışmalara devam ediyor.

Hatay’a yakışan sağlıklı ve temiz bir çevre yaratmak konusunda paydaş kamu kurumları, ilgili STK’LAR ve vatandaşlar ile işbirliği gerçekleştiren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, 29 Temmuz Cumartesi günü çevre bilincinin geliştirilmesine yönelik benzer bir etkinliğe daha imza attı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Samandağ Kaymakamlığı, Samandağ Belediyesi, Samandağ Sahil Güvenlik Komutanlığı, Samandağ Çevre Koruma Derneği ile duyarlı vatandaşların katıldığı temizlik etkinliğinde Samandağ Meydan Mahallesi’nde araç ile ulaşılamayan engebeli koylarda biriken çöp ve atıklar toplandı.

Katılımcıların birlikte çalışması ile kısa sürede 305 torba çöp toplandı. Çöp torbaları daha sonra tekneler ile alınmak üzere uygun yerlerde biriktirildi.

Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolğun’un etkinlik ardından gerçekleştirdikleri açıklamalarda; asıl çözümün vatandaşların duyarlılığında olduğu, Hatay’ın sahip olduğu bu doğal güzelliklerin farkına varılarak denize ve sahillere, akarsulara, kent merkezlerine çöp atılmaması gerektiği mesajı verildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.