HBB, YEMYEŞİL BİR HATAY İÇİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:45

HBB, YEMYEŞİL BİR HATAY İÇİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

reklam
HBB, YEMYEŞİL BİR HATAY İÇİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2017 - 6:04

171 views

HBB, YEMYEŞİL BİR HATAY İÇİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay’ı hizmetle donatarak şehri her anlamda geleceğe birbirinden güzel yeniliklerle taşıma kararlılığını sürdürüyor.

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler kentin estetik dokusunu güzelleştirecek hizmetleriyle Hatay’ı çiçeklerle ve yeşil alanlarla bezeli bir yer haline getirmek için yoğun çaba harcıyor.

HBB ekipleri Defne ilçesinin önemli yeşil alanlarından biri olan Yüksel Acun Koruluğu’nda çimlendirme çalışması gerçekleştirerek koruluğa daha estetik bir görünüm kazandırdı. Ağaçlık arazide rulo çim çalışması gerçekleştiren ekipler, şehirdeki yeşil alanların arttırılması ve mevcut alanların korunarak güzelleştirilmesi adına önemli adımlar atılacağını duyurdu. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.