HBB KENT KONSEYİ’NDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:36

HBB KENT KONSEYİ’NDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

reklam
HBB KENT KONSEYİ’NDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2017 - 11:46

204 views

 HBB KENT KONSEYİ’NDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Doğanın korunması ve spor ile sağlıklı yaşama önem veren Hatay Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon ve beraberindeki heyet 30 Temmuz Pazar sabahı bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Habib-i Neccar Tesisleri’nden başlayarak yeşilin eşsiz güzelliklerinin yansıması olan Habib-i Neccar Dağı’na doğru gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde Kimyon ve beraberindeki heyet Hatay’ın doğal güzelliklerinin tadını doyasıya çıkardı.

 SPORUN İNSAN HAYATINDAKİ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Geliştirdiği projelerle Hatay halkının takdirini kazanan HBB Kent Konseyi üyeleri, gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü ile sağlıklı bir yaşam için sporun insan hayatındaki önemine dikkat çekti.

HBB KENT KONSEYİ ÜYELERİNDEN HATAY’A DAVET

Yürüyüşün sonunda HBB Kent Konseyi üyeleri, ülkenin farklı yerlerinden Hatay’ı ziyarete gelen tüm misafirlerin Hatay’ın eşsiz doğa harikalarını görmeye davet etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.