HAYIRSEVERLERDEN KARDEŞİNLE PAYLAŞ PROJESİNE DESTEK SÜRÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:38

HAYIRSEVERLERDEN KARDEŞİNLE PAYLAŞ PROJESİNE DESTEK SÜRÜYOR

reklam
HAYIRSEVERLERDEN KARDEŞİNLE PAYLAŞ PROJESİNE DESTEK SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

27 Mart 2019 - 15:08

140 views

HAYIRSEVERLERDEN KARDEŞİNLE PAYLAŞ PROJESİNE DESTEK SÜRÜYOR

Antakya Belediyesi tarafından Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında yürütülen Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş Projesi hayırseverlerin destekleri ile gönül bağı kurmaya devam ediyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında şehrin 95 Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarla gönül köprüsü kuran, hayırseverler tarafından bağışlanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi, kurduğu ihtiyaç sahibi tespit ekibi sayesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Yalnızca hayırseverler tarafından yapılan yardımlar ile hizmetlerini sürdüren Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine son olarak iş adamları Hüseyin Aydın ve Battal Aksu yardımları ile destek verdi. Desteklerinden dolayı Hüseyin Aydın ve Battal Aksu isimli hayırseverlere ayrıca teşekkür edilerek, yaptıkları bağışlar daha önceden yapılan başvurulara dayanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim alındı.

Antakya Belediyesi Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesine destek vermek isteyenler 0326 213 16 15, 0326 221 93 33 numaralı telefondan Antakya Belediyesi ekiplerine ulaşabilirler.

 

              HABİB-İ NECCAR CAMİİ’DE SABAH ÇORBASI İKRAMI

Antakya Belediyesi ve Hatay İl Müftülüğü işbirliği ile her Cumartesi günü Habib-i Neccar Camii’nde sabah namazına müteakip vatandaşlara çorba ikramında bulunmaya devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada Habib-i Neccar Camii’nde cami cemaatinin yanı sıra sabahın erken saatlerinde iş yerlerini açan esnafa da çorba dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Antakya Belediyesi ve Hatay İl Müftülüğü işbirliğiyle sosyal belediyecilik çatısı altında kurduğu, binlerce kişiye ikramda bulunma kapasitesine sahip mobil mutfak ile her Cumartesi günü sabah namazına müteakip vatandaşlara sabah çorbası ikramını gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

            ANTAKYA BELEDİYESİ ÇORBA EVİ’NE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR

Antakya Belediyesi Mahvel Sosyal Tesisleri’nde bulunan Çorba evi her sabah vatandaşlara ücretsiz çorba ikram etmeye devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; Atatürk Caddesi’nde bulunan Antakya Belediyesi’ne ait Mahvel Sosyal Tesisleri’ndeki Antakya Belediyesi Çorba Evi’nde, sabah ve öğle olmak üzere günde 2 öğün vatandaşlara 07.30 – 12.30 saatleri arasında ücretsiz çorba ikram etmeye devam ettiği bildirildi. Açıklamada; başta ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız olmak üzere çocuk, genç, yaşlı her vatandaşa ücretsiz olarak hizmet verildiği vurgulandığı belirtildi.

Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik çatısı altında kurduğu çorba evi ile vatandaşlarla gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.