Hayırsever Mehmet Güven Binlerin Yardımına Koşuyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 09:01

Hayırsever Mehmet Güven Binlerin Yardımına Koşuyor

Hayırsever Mehmet Güven Binlerin Yardımına Koşuyor
Geçtiğimiz günlerde 10 ton erzak bağışlayarak korona virüs sürecinde evlerinde kalan ihtiyaç sahibi 1000 ailenin yardımına koşan Güven, Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği’ne yine ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırılması için 1000 haneye dağıtılmak üzere yardımda bulundu. Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği’ne bağışların tesliminde Dr. Yusuf Çapar ve Dr. Feyruz Atar da katılarak, Hayırsever Mehmet Güven adına kısa birer konuşma yaptılar.

reklam
Hayırsever Mehmet Güven Binlerin Yardımına Koşuyor
Son Güncelleme :

30 Nisan 2020 - 9:49

2.081 views

Hayırsever Mehmet Güven Binlerin Yardımına Koşuyor

Hayırsever Alevi kanaat önderi Mehmet Güven yaptığı yardımlarla binlerce yoksul vatandaşın yardımına koşuyor. Uzun yıllardır kendisini hayır işlerine adayan Güven, geçmişte yaptığı kapsamlı yardımlarla da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmuştu. Geçtiğimiz yıllarda Yayladağı’nda bulunan Turfanda İlkokulu’nda tadilat çalışmalarında bulunmuştu. Aynı dönemde Altınözü ilçesi Kılıçtutan İlkokulu’nda yaptırdığı tadilat ile büyük takdir toplamıştı. Bunun yanı sıra Adana ve Mersin’de ki birçok okula verdiği destek ile eğitime verdiği önemi ortaya koymuştur. Sadece okullarda değil Mersin, Adana ve Hatay’daki yüzlerce öğrenciye okul ihtiyaçları için yardım yapan Güven, bu yardımlarının yanı sıra muhtaç durumda olan vatandaşlara da her zaman olduğu gibi bu zor günlerde de destek olmaktadır. Geçtiğimiz günlerde 10 ton erzak bağışlayarak korona virüs sürecinde evlerinde kalan ihtiyaç sahibi 1000 ailenin yardımına koşan Güven, Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği’ne yine ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırılması için 1000 haneye dağıtılmak üzere yardımda bulundu. Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği’ne bağışların tesliminde Dr. Yusuf Çapar ve Dr. Feyruz Atar da katılarak, Hayırsever Mehmet Güven adına kısa birer konuşma yaptılar.

NURLU: BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Burada Mehmet Güven’e yaptığı tüm yardımlar için minnettar olduğunu ifade eden dernek başkanı Ali Nurlu, “Hayırseverimiz Mehmet Güven, yaptığı yardımlarla binlerce yoksul ailenin yüzünü güldürdü. Bugün yine 1000 ailenin ihtiyacını gidermek için derneğimize bağış yaptı. Kendisi bana teşekkür etmeyin diyor. Bu yapılan yardımlar Hz. Muhammed, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin ve Ehl-i Beyt’in faziletlerindendir. Onlara teşekkür ediniz diyor. Biz de binlerce kez teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇAPAR: GÜVEN’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Dr. Yusuf Çapar da Hayırsever Mehmet Güven’i temsilen gazetemize özel olarak yaptığı konuşmada, “Bu zor dönemde tüm dünya ekonomik sıkıntı içine girmiş, insanlar işlerini kaybetmiş ve zor günler geçirmektedirler. Bu zor günlerde devletimizin ve milletimizin yanında yeralan hayırsever Mehmet Güven, her zaman olduğu gibi yine ihtiyaç sahiplerine destek olarak gereken yardımı yaptı. Bu dönemde imkanı olan tüm hayırseverlerden aynı yardımları bekliyoruz. Mehmet Güven’e yaptığı yardımlar için teşekkür ederiz” dedi.

ATAR: ALLAH KENDİSİNDEN RAZI OLSUN

Dr. Feyruz Atar da, “Hayırsever Mehmet Güven’e yardımları için teşekkür ederim. Şu an burada bu yardımlar yapılırken aynı anda Adana’nın birçok yerleşim yerinde de Mehmet Güven, yardımlarını sürdürmeye devam ediyor. Bu yardımlar imkanı olan herkese örnek olmalıdır. Bir kez daha yardımlarından dolayı Mehmet Güven’e teşekkür ediyor, Allah kendisinden razı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

(Haber: Ümit AŞKAR /Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.