HATMEK İŞARET DİLİ İÇİN FARKINDALIK YARATIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:58

 HATMEK İŞARET DİLİ İÇİN FARKINDALIK YARATIYOR

reklam
 HATMEK İŞARET DİLİ İÇİN FARKINDALIK YARATIYOR
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 14:40

220 views

     HATMEK İŞARET DİLİ İÇİN FARKINDALIK YARATIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK), işitme engelli bireylerin iletişim sorunlarına yönelik farkındalık yaratmak ve onlarla doğru iletişim kurulabilmesini sağlamak için açtığı kurslardan işaret dili eğitimine katılanlar sertifikalarını almaya devam ediyor.

   4 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HATMEK’TE İŞARET DİLİ KURS SONU GÖSTERİMİ YAPILACAK

Toplumun önemli bir kısmını oluşturan işitme engelli vatandaşların iletişim sorunlarının çözümüne katkı sunmak amacıyla eğitim alan kursiyerler 4 Ağustos Cuma günü 14.30’da HATMEK Konferans Salonu’nda işaret dili kurs gösterisiyle aldıkları eğitimi hemşehrilemize ve işitme engelli vatandaşlarımıza sunacak.

İşaret dilinin önemi vurgulamak, işitme engelli hemşehrilerimizin hayata tutunmalarına destek olmak daha etkili iletişim sağlamak amacıyla verilen kursun gösterisine tüm hemşehrilerimiz davetlidir. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.