HATBORU ailesi dayanışma etkinliğinde buluştu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 02:17

HATBORU ailesi dayanışma etkinliğinde buluştu

HATBORU ailesi dayanışma etkinliğinde buluştu

reklam
HATBORU ailesi dayanışma etkinliğinde buluştu
Son Güncelleme :

06 Kasım 2022 - 23:57

629 views

HATBORU ailesi dayanışma etkinliğinde buluştu

Hatay’ın kurumsal firmalarından olan Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Kılıçlar’ın, yönetim kurulu üyeliklerini ise Sıddık Önlen ve Zahir Kılıçlar’ın üstlendiği HATBORU firması çalışanlarına dayanışma etkinliği düzenledi.


Helena Center’da düzenlenen programa HATBORU yönetim kurulu başkanı Mehmet Kılıçlar, HATBORU firma yöneticileri, çalışanlar ve aileleri katıldı. HATBORU Yönetim Kurulu üyeleri tüm çalışanları ve eşlerini programın yapıldığı salonun kapısında karşıladılar.


KILIÇLAR: HERKESE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM


HATBORU yönetim kurulu başkanı Mehmet Kılıçlar programda yaptığı konuşmada; “Tüm arkadaşlardan iş sağlığı ve güvenliğine dikkat etmelerini istiyorum.

Bir kaza olduğunda maddiyattan ziyade manevi boyutu var.

Evde sizleri bekleyenleri üzmeyelim. İkinci konu çalışıyoruz çok şükür ancak bir pandemi var. Ekmek aslanın midesinde. Şükredelim ki işimiz var.

Hepimiz el ele verir, azimli çalışırsak inşallah böyle devam ederiz. 3. konu ikinci nesildir. Çalışanlarımızın aile fertleri de bizde çalışıyor. Siz iyi çalıştığınız, bize destek verdiğiniz sürece ne siz ne de aileniz gelecek endişesi taşımasın.

Lütfen el ele vermeye devam edelim. Bugüne kadar yaptığınız şeylerden dolayı teşekkür ediyor, herkese keyifli bir akşam diliyorum” dedi.


ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR DA DÜZENLENDİ


Kılıçlar’ın konuşmasının ardından HATBORU’da 10. ve 25. yıllarını dolduran çalışanlara plaketleri takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından HATBORU çalışanları çarkı felek oyununu oynadılar. Daha sonra en hızlı zeytin yeme yarışması oynandı, kazanan 1 günlük idari izin hakkı kazandı.

En hızlı zeytin yeme yarışmasının ardından en iyi ses yarışması oynandı, kazanan bir kişi sevdiği ile beraber akşam yemeği kazandı. Son olarak da 6 ay içinde başarılı personellere Başarı Belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Gece, eğlenceli şarkılar eşliğinde çekilen halay ile sona erdi.

Geceye katılanlar eğlenceli anlar yaşarken, HATBORU yönetim kurulu başkanı Mehmet Kılıçlar, yönetim kurulu üyeleri Sıddık Önlen ve Zahir Kılıçlar’a teşekkür ettiler.

Program aile fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

Haber-Foto: Levent AŞKAR

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.