Hatayspor’un sportif Direktörü Taner Savut oldu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

7 Mayıs 2024 - 10:11

Hatayspor’un sportif Direktörü Taner Savut oldu

Hatayspor, Sportif Direktörlük görevine Taner Savut’un getirildiğini açıkladı.

reklam
Hatayspor’un sportif Direktörü Taner Savut oldu
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2022 - 11:12

482 views

Hatayspor’un sportif Direktörü Taner Savut oldu

Hatayspor, Sportif Direktörlük görevine Taner Savut’un getirildiğini açıkladı.

Erzurum’da kamp yapılan otelde düzenlenen imza törenine Hatayspor Onursal Başkanı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Özat, Başkan Vekili Aydın Toksöz, Genel Sekreter Rahmi Vardı ve Altyapı, Yönetim Koordinatörü Mithat Baklacı katıldı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Hatayspor kulübünden yapılan açıklamada; “Kulübümüzün Sportif Direktörlük görevine Taner Savut getirilmiştir. Erzurum’da kamp yaptığımız otelde düzenlenen imza törenine Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa Özat, Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz, Genel Sekreterimiz Rahmi Vardı ve Altyapı, Yönetim Koordinatörümüz Mithat Baklacı katıldı. Taner Savut’a yeni görevinde başarılar dileriz” denildi.

Reklam

Taner Savut Kimdir?
10 Ağustos 1974 İzmir doğumlu Taner Savut futbola 12 yaşında İzmirspor’un altyapısında başladı. Yine İzmirspor’da profesyonel olan Taner Savut daha sonra sırasıyla; Fenerbahçe, Göztepe, Siirt Jetpa Spor, Sakaryaspor, Alanyaspor ve Tokatspor formaları giydi. Bu takımlarda 18 yıl profesyonel futbol oynayıp, yaklaşık 500 resmi maça çıkan Taner Savut aktif futbol hayatını sonlandırdıktan sonra Sportif Direktörlük görevi yaptı. Toplamda 7 sezon olmak üzere, 5 sezon Alanyaspor, 2 sezon Manisa Futbol Kulübü’nde Sportif Direktörlük görevi yürüttü. Taner Savut UEFA – B Antrenörlük Lisansı’na ve Türkiye Futbol Federasyonu Sportif Direktörlük belgesine sahiptir.

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.