Hatayspor Başakşehir’e mağlup oldu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 07:14

Hatayspor Başakşehir’e mağlup oldu

Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, Başakşehir deplasmanından 3-0 mağlup ayrıldı.

reklam
Hatayspor Başakşehir’e mağlup oldu
Son Güncelleme :

24 Nisan 2022 - 18:21

505 views

Hatayspor Başakşehir’e mağlup oldu

Hatayspor Başakşehir’e mağlup oldu

Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, Başakşehir deplasmanından 3-0 mağlup ayrıldı.

Başakşehir’in gollerini Deniz Türüç (2), Mahmut Tekdemir kaydetti. Hatayspor ise maç boyunca etkili olamadı.


BAŞAKŞEHİR MAÇI DOMİNE ETTİ
Hakem Arda Kardeşler’in düdüğü ile başlayan maça Başakşehr kontrollü başladı. Topla oynamada ligin lideri olan Başakşehir ekibi ilk tehlikeli atağı bulan taraf oldu.

5. dakikada Tolga Ciğerci’nin şutu üstten auta çıktı. 9’da Başakşehir atağında Fredrik Gulbrandsen’in kafa vuruşu auta çıktı.

15’te sağ kanattan yapılan etkili ortada Mahmut Tekdemir kafayla denedi, top auta çıktı. 17’de Lobjanidze içeriye ortaladı. Defans topu kornere attı.

Gulbrandsen ile Başakşehir savunmayı az adamla yakaladı. Ancak Hatayspor’da iyi yer tutan Sackey topu kornere attı. 23’te Trezeguet şansını denedi, top az farkla auta çıktı. 33’te Deniz Türüç’ün ortasında Gulbrandsen kafa vuruşunu yaptı. Munir, üstüne gelen topu kornere attı.

Kornerde Diouf’un üstünden kafa vuruşu yapan Duarte’nin şutu auta çıktı. 35’te Boudjemaa rakibinden sıyrlmak isterken yerde kaldı. 39’da Trezeguet, defanstan sıyrıldı, zayıf şutu kaleci Munir’de kaldı. Bu pozisyonun ardından ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.


DENİZ TÜRÜÇ HATAYSPOR’UN DENGESİNİ BOZDU
İkinci yarıda da Başakşehir ekibinin topa hakim olduğu görüldü. 55’te Başakşehir takımı Tolga Ciğerci ile gole çok yaklaştı ancak kaleyi bulan şut ağlarla buluşmadı.

57’de Yassine Benzia şutunu çekti ancak top Başakşehir savunmasından döndü. 65. dakikada Deniz Türüç attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

75’te frikikte Tolga’nın şutunu Munir köşeden çıkardı. 76’da Mahmut Tekdemir farkı 2’ye çıkardı. Serdar Gürler’in ortasında topu kontrol eden Mahmut Tekdemir, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

86’da Saint Louis’in pasında hareketlenen Saba topu ayağından fazla açtı ve kaleci Volkan topu kontrol etti. 88’de Deniz Türüç frikikten kaydettiği golle farkı 3’e çıkardı ve skoru belirledi. Bu mağlubiyetle 49 puanda kalan Hatayspor, 10. sıraya geriledi.


SIRADAKİ MAÇ ALTAY İLE OYNANACAK
Hatayspor, bu maçın ardından ligden düşme potasında bulunan Altay’ı ağırlayacak. Maç Cumartesi günü saat 20.30’da oynanacak.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.