HATAY’IN MİLLİ TAKIMI HAZIR! HATAY HAZIR MI? « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 03:47

HATAY’IN MİLLİ TAKIMI HAZIR! HATAY HAZIR MI?

reklam
HATAY’IN MİLLİ TAKIMI HAZIR! HATAY HAZIR MI?
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2018 - 7:04

193 views

HATAY’IN MİLLİ TAKIMI HAZIR! HATAY HAZIR MI?

Milliyetçi Harekat Partisi Hatay Milletvekili Adayı Recep Tuncay, MHP Hatay Milletvekili adayları için Milli Takım benzetmesi yaparak ‘Biz Hazırız, Siz Hazır mısınız?’ mesajını verdi.

‘Cumhur İttifakı Milletin Aklı’ sloganıyla yola çıkan MHP Hatay milletvekili adayları birçok ziyaretlerde bulunarak kısa bir sürede büyük ivme kaydettiler. Toplantılarda ve iftar programlarında söz alan adayların ortak görüşünün MHP ve Hatay olduğu görülürken Recep Tuncay’ın MHP Hatay vekil adayları için Milli Takım benzetmesi yapması ayrı bir ilgi odağı oldu.

  

DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Tuncay:” Hatay’ın ve Türkiye’nin daha güzel olması için çıktığımız bu yolda  ‘Destek Sizden Hizmet Bizden’ sloganıyla hareket edeceğiz ve inşallah Hatay için, Vatan için, Millet için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar meyvesini verecektir. Ne Mutlu Türküm Diyene! “dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.