HATAY VALİLİĞİ & ANTAKYA BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İLE AHŞAP CNC MAKİNE OPERATÖRÜ YETİŞTİRME PROJESİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 10:24

reklam

HATAY VALİLİĞİ & ANTAKYA BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İLE AHŞAP CNC MAKİNE OPERATÖRÜ YETİŞTİRME PROJESİ

HATAY VALİLİĞİ & ANTAKYA BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İLE AHŞAP CNC MAKİNE OPERATÖRÜ YETİŞTİRME PROJESİ
Son Güncelleme :

05 Şubat 2018 - 12:47

195 views

HATAY VALİLİĞİ & ANTAKYA BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İLE AHŞAP CNC MAKİNE OPERATÖRÜ YETİŞTİRME PROJESİ

Hatay Valiliği ve Antakya Belediyesi iş birliği kapsamında SODES destekli Ahşap CNC Makine Operatörü Yetiştirme Projesi’nin hayata geçirilmesine dair protokol imzalandı.

Hatay Valiliğinde düzenlenen protokol imza törenine Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci katıldı.

 

Proje hakkında SODES temsilcilerince yapılan açıklamaya göre, Antakya Belediyesi ve Hatay Valiliği iş birliği kapsamında SODES destekli olarak iki farklı kurs eğitimi verileceği belirtildi. Açıklamada CNC Ahşap Operatörlüğü Kursu ve Boya Badana kurslarının düzenleneceği, her kurstan 50’şer kişinin yararlanabileceği, 238 bin 656 Tl destek sağlanacağı, Antakya Belediyesi’nin de 30 bin 500 Tl eş finansman katkısı sağlanacağı toplamda 270 bin Tl bütçeli bir proje olduğu belirtildi. Açıklamanın devamında kursların Antakya Belediyesi Makine İkmal Tesisi’nde bulunan ahşap üretim atölyesinde verileceği vurgulandı.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci protokol imza töreninde yapmış olduğu konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Öncelikle Hatay Valiliği’ne yapmış oldu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sosyal sorumluluk projeleri ile şehrimizde hem işsizliği önlemek hem de kalifiye istihdam ortamı oluşturmak için verdiğiniz bu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ise konuşmasında, “Allah devletimize zeval vermesin, devletimizin kaynaklarını böylesine önemli işlerde, doğru kullanmak, doğru yönlendirmek bizim işimiz. Eğer bunu başarabildiysek bize ne mutlu. Hatay’ımıza Antakya’mıza hayırlı uğurlu olsun.”

Protokol imza töreninin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.