HATAY SINAV KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ COŞKUYLA LİSELİ OLDULAR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:11

HATAY SINAV KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ COŞKUYLA LİSELİ OLDULAR

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Hatay Sınav Koleji Ortaokulu mezuniyet töreni Hatay Sınav Koleji Aziz Sancar Konferans Salonunda gerçekleşti.

reklam
HATAY SINAV KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ COŞKUYLA LİSELİ OLDULAR
Son Güncelleme :

17 Haziran 2021 - 16:41

629 views

HATAY SINAV KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ COŞKUYLA LİSELİ OLDULAR

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Hatay Sınav Koleji Ortaokulu mezuniyet töreni Hatay Sınav Koleji Aziz Sancar Konferans Salonunda gerçekleşti. Okul yönetimi, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımıyla gerçekleşen kep atma töreninde büyük bir heyecan ve coşku yaşandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, ardından Ortaokul Müdürü Nevzat UMDU’ nun konuşması ile devam eden törende Hatay Sınav Koleji Kurucu Müdürü Zeynel PAŞA da söz aldı.

PAŞA; SİZLERE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR

‘’Değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz.  Bu gerçeği Ulu Önder ATATÜRK “Bütün umudum gençliktedir” diyerek, ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak, ülkemizi, çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Değerli öğretmen arkadaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz rehberlik, şefkat ve ilgi için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır” ifadelerini kullandı.

reklam

TÖRENDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesiyle, dereceye giren öğrencilerin duygu ve düşüncelerini paylaştıkları törende duygu dolu anlar yaşandı. Okul birincisi Mehmet Feza PINAR konuşmasının ardından flama devir teslim töreni gerçekleşti. Kurucu Müdür Zeynel PAŞA, okul 1.si Mehmet Feza PINAR a plaketini sundu ve kütüğe plaketini çaktı. Okul 2.si Kıymet İrem DÖNMEZ’e okul müdürü Nevzat UMDU, okul 3.sü Kerem BEĞEN’e ortaokul müdür yardımcısı Ebru LEVENT plaketlerini ve ödüllerini verdi. Öğrenciler, Başarı belgelerini yönetici ve öğretmenlerin elinden büyük bir gururla aldılar. Tüm öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildikten sonra platform üzerinde marşlar eşliğinde büyük bir coşkuyla kepler havaya fırlatıldı ve öğrenciler veli ve öğretmenlerine veda ettiler.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.