Hatay Saadet’te Eğe güven tazeledi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 05:40

Hatay Saadet’te Eğe güven tazeledi

Saadet Partisi 7. Hatay İl Olağan Kongresi HATMEK salonunda büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi.

reklam
Hatay Saadet’te Eğe güven tazeledi
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2022 - 0:33

736 views

Hatay Saadet’te Eğe güven tazeledi

Saadet Partisi 7. Hatay İl Olağan Kongresi HATMEK salonunda büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi.


Kongrede mevcut başkan Mustafa Eğe güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçildi.


Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, GİK Üyeleri Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Mesut Dağ ve Çelebi Keyhıdır, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Adana İl Başkanı

Hasan Şaybak, Saadet Partisi Osmaniye İl Başkanı Osman Eroğlu, Hatay Kadın Kolları Başkanı Seda Çiçek, Reyhanlı Tornacılar Oda Başkanı Süleyman Sırrı Ateş, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Nihat Dağ, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası

Başkanı Necmettin Zaroğlu, İYİ parti Reyhanlı İlçe Başkanı Serkan Sulu, BBP İl Başkan Yardımcısı Aziz Kahraman, STK ve Oda başkanları ve partililer büyük ilgi gösterdi.


ARIKAN: KONGREMİZ PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN
Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan kongredeki konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün bereketli toprakların merkezindeyiz. Hatay barışın, birlikte yaşamın şehridir.

Bu vesileyle kongremizin Hatay’a ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyor, herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”


ÇALIŞKAN: SAADET KÖKTEN ÇÖZÜMÜN PARTİSİDİR
Kongrede söz alan Saadet Partisi GİK Üyesi iş insanı Prof. Dr. Necmettin Çalışkan; “Bugün Türkiye’nin her yerine dağılan Suriyeliler Hatay üzerinden yurda geçiş yaptı.

Köprü görevi gören kentimiz acıların merkezinde yer aldı. Bunlar yetmezmiş gibi şu anda Hatay siyasi çekişmelere sahne oluyor. İktidar ve muhalefetin kısır çekişmelerinden herkes bıktı.

Artık Hatay’da kamu yatırımlarından istifade etme vakti geldi. Son 10 yılda kamu yatırımı olarak sadece stadyum yapıldı. Hatay ülke kalkınmasından faydalanmayacak mı? Artık bunlara son verme zamanı geldi.

Allah’a şükür ki Saadet Partisi bu konuların çözümünde merkezi konumda. Tüm ittifalar Saadet Partisi’ni yanına çekmek için gayret sarf ediyor. Bilmiyorlar ki Saadet Partisi yama hizmetlerin değil sorunları kökünden çözen bir partidir” ifadelerini kullandı.


SAVAŞ: BİZ SAADET PARTİSİ’NDEN MEMNUNUZ
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş; “Biz Hatay’da Millet İttifakı’nın mensubu olarak Saadet Partisi’nden memnunuz. Perşembe günü de Kıbrıs’a birlikte giderek soydaşlarımızla buluştuk. HADO vesilesiyle Hatay Doğu Akdeniz’de mavi vatandaki nimetlerden faydalanıyor.

HADO’ya Kıbrıs’ın çok ihtiyacı olduğunu gördük. Kıbrıs’a gittiğimizde sayın Cumhurbaşkanı’ndan bu konuda destek aldık. Biz Türkiye’nin serhat şehriyiz. Hatay’ın güçlü bir şehir olması için katkı sağlıyoruz. Buradan tüm Saadet Partili kardeşlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kongrenin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.


EĞE: SAADET İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Kongrede yeniden başkanlığa seçilen İl Başkanı Mustafa Eğe konuşmasında; “İnsanca yaşanabilir daha adil bir Hatay için oluşturacağımız yeni yönetimimizle birlikte önümüzdeki dönemde bütün teşkilat mensuplarımızla büyük

bir gayret göstererek şehrimizin, ilçelerimizin, köylerimizin ve mahallelerimizin dertleriyle dertlenip şehrimize dokunan çalışmaları yaparak Saadet Partimizin iktidara gelmesi için çalışacağız.

Bu vesile ile büyük bir şölen havasında gerçekleştirdiğimiz kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kongre sonunda partiye 40 yılı aşkın hizmeti olan Milli Görüş çınarlarına Onur Plaketi verildi.


BAŞKAN EĞE’NİN “A” TAKIMI BELLİ OLDU


Başkan Eğe’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; “Asil üyeler; Mehmet Harputluoğlu, Mehmet Hocaoğlu, Hamza Çalışkan, Fahri Serdar Özal, Fatih Dökmeci, Bekir Demirkol, Nacmiddin Koşak, Serkan Uğraş, Bekir Türkmen,

Ayhan Gümüşsoy, Selami Çekiç, Faysal Subaşı, Mehmet Caynak, Gökhan Savran, Serdar Gönültaş, Abdumecit Uslu, Mehmet İncecik, Mahmut Şan, Hüseyin Aksu.


Disiplin kurulu
İsmet Oğur Okay, Recep Bilgin, Mehmet Meşe
Büyük kongre delegeleri; İsmet Oğur Okay, Mustafa Eğe, Hamza Çalışkan, Mehmet Harputluoğlu, Recep Bilgin, Fahri Serdar Özal, Fatih Dökmeci, Mehmet Şimşek, Serkan Uğraş, Fadıl Koçak, Abdulhadi Bük, Halil Çelik, Necati

Börklü, Celil İnan, Atilla Erol, İbrahim Göçmez, Yusuf Çiçek, Ramazan Öksüz, Mehmet Aydoğan, Mustafa Bilgin, Zekeriya Eğe, Mehmet Karagöz, Orhan Kaya, Ayhan Tandır.

Haber/ Fotoğraf: Levent Aşkar

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

Haber/ Fotoğraf: Levent Aşkar

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.