HATAY MİLLETVEKİLİ DR. BİROL ERTEM TATİLDE’DE BOŞ DURMUYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 11:23

reklam

HATAY MİLLETVEKİLİ DR. BİROL ERTEM TATİLDE’DE BOŞ DURMUYOR

HATAY MİLLETVEKİLİ DR. BİROL ERTEM TATİLDE’DE BOŞ DURMUYOR
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2017 - 14:40

187 views

HATAY MİLLETVEKİLİ DR. BİROL ERTEM TATİLDE’DE BOŞ DURMUYOR

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem’in ilçe ve mahalle ziyaretleri yoğun tempoda sürüyor.

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem’in  ilçe ve mahalle ziyaretleri yoğun tempoda sürüyor. Ertem hafta sonunda İskenderun’da Çınarlı, Azganlık, Sarıseki Kaledibi Denizciler’de, Belen’de İssume ve Arsuz’da Avcılarsuyu ve Tülek mahallelerindeydi. Buralarda muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve ihtiyaçlarını dinleyen Ertem, bazı taziye ziyaretlerinde bulunmayı da ihmal etmedi.
İlk gün İskenderun’da Çınarlı, Azganlık, Sarıseki Kaledibi Denizciler’de mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Milletvekili Ertem daha sonra İskenderun’da bazı yerel gazeteleri ziyaret etti. Ziyaretlerine sırasıyla Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği, İskenderun Palmiye Hastanesi Baş Hekimliği bazı partililer ile devam eden Ertem, İskenderun Mustafa Kemal mahallesi ve Belen ilçesinde İssume mahallesiyle ilk günkü ziyaretlerini sonlandırdı.

Ertem İkinci gün ise Arsuz İlçesinde Avcılarsuyu ve Tülek mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Burada, toplantıya katılan muhtarlardan ve vatandaşlardan tek tek mahalle ve köylerindeki eksiklikleri ve sıkıntıları dinledi, şikâyetleri not aldı.

Milletvekili Birol Ertem, vatandaşların istek ve şikâyetlerinin takipçisi olacaklarını belirterek, çalışmalar hakkında da bilgi verdi. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.