HATAY KIZILAY MİNİK YÜREKLERE UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 20:20

HATAY KIZILAY MİNİK YÜREKLERE UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

reklam
HATAY KIZILAY MİNİK YÜREKLERE UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

06 Aralık 2022 - 15:20

90 views

HATAY KIZILAY MİNİK YÜREKLERE UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Dünya üzerinde ne yazık ki her çocuk eşit şartlar altında yaşayamıyor. Çocuklar için birçok farklı alanda yardım çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay ve Hatay Teşkilatı “Bu eşitsizliği en az seviyeye indirmek için gayret ediyor. Ve Çocuklara farklı alanlarda destek oluyor.

Bu Çalışmalar çerçevesinde; Doğuştan göz damarlarındaki rahatsızlıktan dolayı bir gözünde görme yetisi hiç olmayan, diğer gözünde ise ameliyat ile %40 görme imkanı olabilecek olan 2 aylık Eray bebeğin ameliyat masraflarına bir nebze olsun katkıda bulunabilmek için Kızılay Hatay kendi üyeleri arasında toplamış olduğu 9400 lirayı aileye teslim etti ve ailenin sağlık giderlerine katkıda bulunmaya gayret etti. Kızılay Hatay Şubesinden yapılan açıklamada; “Eray bebeğin en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Bunun yanında Türk  Kızılay Hatay gönüllülerinin saha taramaları sırasında denk geldiği küçük yaşlardan beri bisiklet hayali kuran bir çocuğumuzun hayalini gerçekleştirdi. Bir Kızılay üyesi  tarafından temin edilen bisiklet, Kızılay personellerimiz ve gönüllülerimiz  tarafından evladımıza teslim edilerek yıllardan beri kurduğu hayali gerçeğe dönüştürmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar geleceğe mirasımızdır. Onları korumak, insanlığı korumak demektir” denildi.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.