HATAY DOĞA KOLEJİ ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ DOKTORLARINI AĞIRLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 00:53

HATAY DOĞA KOLEJİ ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ DOKTORLARINI AĞIRLADI

reklam
HATAY DOĞA KOLEJİ ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ DOKTORLARINI AĞIRLADI
Son Güncelleme :

19 Aralık 2017 - 13:45

281 views

HATAY DOĞA KOLEJİ ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ DOKTORLARINI AĞIRLADI

Özel Hatay Doğa Koleji ve Özel Antakya Akademi Hastanesi işbirliği ile Kanserden Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık semineri Hatay Doğa Koleji konferans salonunda düzenlendi.

Kanserden Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık seminerine, Özel Hatay Doğa Okulları’nın davetlisi olarak Dâhiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözel’in başkanlığında, Genel Cerrah Op. Dr. Mehmet Kılıçlar, Ürolog Op. Dr. Hamit Harbelioğlu, Fizyoterapist Sevgi Uçum, Diyetisyen Fulya Dibek, Diyetisyen Simge Öksüz tarafından Doğa koleji yönetimi, idarecileri ve öğretmenlerine sunum yapıldı.

Özel Antakya Akademi Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözel yaptığı sunumda, kansersiz yaşamın nasıl olabileceğini öğrenmenin önemini, doğru beslenme, sağlıklı yaşam ve düzenli spor ile kanserin önlenebileceğini vurguladı.

Doğa Koleji idareci ve öğretmenleri tarafından, Sağlıklı Yaşam Seminerinde sunumları ve verdikleri bilgilerle ”Sizin Hala Vaktiniz Var!” diyerek farkındalık yarattıkları için Özel Antakya Akademi Hastanesi yetkililerine plaket ve çiçek takdim edildi.

Özel Antakya Akademi Hastanesi doktorları ve yetkilileri de, kendilerini, Doğa Koleji idareci ve öğretmenleri tarafından güler yüzle karşılayan ve misafir eden Doğa Koleji idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz dediler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.