HASAN BOZOĞLAN GÜVEN TAZELEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:35

HASAN BOZOĞLAN GÜVEN TAZELEDİ

Hayat Sevgi İnsani Yardım Derneği 1. Olağan Kongresi gerçekleşti. Hatay Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda (HATMEK) gerçekleşti.

reklam
HASAN BOZOĞLAN GÜVEN TAZELEDİ
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 12:36

436 views

Hayat Sevgi İnsani Yardım Derneği 1. Olağan Kongresi gerçekleşti. Hatay Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda (HATMEK) gerçekleşti.


Kongreye, BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, BBP Antakya Merkez İlçe Başkanı Selahaddin Kıssacık, BİNİCEMİL, BİNİNEF, BİNİSELAH Aşiret Temsilcileri, Hatay Kadın Harekatı Dernek Başkanı Aysel Sönmez Horoz, Hatay Büyükşehir Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Sadet Genç, Kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.


BOZOĞLAN: AMACIMIZ SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEKTİR
Yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkan Hasan Bozoğlan yaptığı konuşmada; 7 Temmuz 2020 yolında gönüllü olarak Kurmuş olduğumuz derneğimiz doğal afet, savaş mağduru insanlarımızın, şehit ailelerimize, öksüz, dul ve yetimlerin, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin dil, din, ırk ve mezhep ayırmak gözetmeksizin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla faaliyet göstermektedir.

Bu faaliyetlerimizi kamuoyu ve halkımız tarafından yakından bilmekte ve takip edilmektedir. Bu kutlu davada yeni yönetimde görev alacak arkadaşlarıma, başarılar diler; bugüne kadar olduğu gibi derneğimize maddi, manevi desteği olan siz değerli üyelere teşekkürü bir borç bilirim. Kurulduğu ilk günden bu yana arkamda duran değerli BİNİCEMİL, BİNİNEF, BİNİSELAH aşiretlerimizin bize verdikleri destek için, kendilerine teşekkür ediyorum Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin; ayrıca kongreye katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Allah devletimize ve milletimize zarar vermesin, dedi.

reklam


Divan Başkanlığını Fahrettin Horoz’un yaptığı kongrede, Katip üyeliğini Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Dernek Başkanı M. Mustafa Canbulat, Hatay Kadın Harekatı Dernek üyesi Menekşe Yılmaz yaptı.
ASİL VE YEDEK ÜYELER BELİRLENDİ
ASİL ÜYELER: Hasan Bozoğlan (Başkan), Hasip Bozoğlan (Başkan Yardımcısı), Ömer Bozoğlan (Sayman), Müzeyen Erkan (Asil Üye), Şerife Bozoğlan (Genel Sekreter),
YEDEK ÜYELER: Adnan Bozoğlan, Fatma Akay, Yıldız Aşan, Suna Zeytun, Talat Bozoğlan olarak seçildi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.