Hasan Arslan: 23 Nisan kutlu olsun « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 06:12

reklam

Hasan Arslan: 23 Nisan kutlu olsun

AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hasan Arslan: 23 Nisan kutlu olsun
Son Güncelleme :

24 Nisan 2022 - 14:46

408 views

Arslan: 23 Nisan kutlu olsun

AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Arslan mesajında; “23 Nisan 1920, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün olmakla birlikte egemenliğin millete ait oluşunun, demokrasinin ve cumhuriyetin de temellerinin atıldığı gündür.

23 Nisan aynı zamanda Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olan en değerli varlıklarımız çocuklarımızın da bayramıdır. Hepimiz biliyoruz ki Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. Bu düşünceyle çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamalyız. Bu bizim en önemli ve öncelikli görevimizdir.

Bugün İlçemiz çocuklarının bayramları için hazırladıkları gösteriyi hep beraber izledik. Duygulandıran, güldüren ve gururlandıran görüntleri bize sundukları için çocuklarımıza teşekkür eder, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı’nı kutluyorum.

Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir gelecek diler, Meclisimizin 102.kuruluş yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.