Güzelmansur’dan iş insanı Gazi’ye ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:21

Güzelmansur’dan iş insanı Gazi’ye ziyaret

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, ilimizin tanınmış ve hayırsever işadamı Ali Gazi’yi işyerinde ziyaret etti.

reklam
Güzelmansur’dan iş insanı Gazi’ye ziyaret
Son Güncelleme :

05 Nisan 2021 - 23:21

132 views

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, ilimizin tanınmış ve hayırsever işadamı Ali Gazi’yi işyerinde ziyaret etti.

Güzelmansur’a ziyaretinde işadamı Süleyman Bahçesi de eşlik etti. Ziyarette ekonomik durum ve gündeme yönelik konular konuşuldu. Piyasaların durumunun iç açıcı olmadığını belirten Güzelmansur, Ali Gazi’ye ev sahipliği için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

reklam

Vekil Güzelmansur, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Değerli iş insanı Ali Gazi Bey’i, kıymetli dostum, iş insanı Süleyman Bahçeci ile birlikte ziyaret ederek, piyasaların genel durumu hakkında istişarelerde bulunduk. Değerli Ali Bey’e ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum. Her sektör ekonomik buhrandan ve pandemiden olumsuz etkilenmiş durumda. Artan girdi maliyetleri, döviz kurlarındaki düzensizlik, ham madde yetersizliği, alım gücünün düşmesi gibi temel sorunlar piyasalarda umutsuzluk ve belirsizlik yaratıyor” dedi.

GAZİ: VEKİLİMİZE ZİYARETİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

İş insanı Ali Gazi, Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve iş insanı Süleyman Bahçesi’nin ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirterek, “Biz işimizi pandemi koşullarında da olsa kimseyi mağdur etmeden yapmaya çalışıyoruz. Bizler her zaman iş dünyasına destek olunması gerektiğini belirtiyoruz. İstihdamın, üretimin artması için bu gerekmektedir. Sizler bizim Ankara’daki sesimiz olarak iş dünyasının sorunlarını çok güzel şekilde dile getiriyorsunuz. Sizleri gururla takip ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.