GÜZELMANSUR: BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIRKEN KARAYOLLARI NE YAPIYOR? « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:48

GÜZELMANSUR: BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIRKEN KARAYOLLARI NE YAPIYOR?

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Serinyol-Madenli yolu ile ilgili TBMM’de konuştu.

reklam
GÜZELMANSUR: BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIRKEN KARAYOLLARI NE YAPIYOR?
Son Güncelleme :

14 Ocak 2023 - 9:33

214 views

GÜZELMANSUR: BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIRKEN KARAYOLLARI NE YAPIYOR?

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, en başından beri takibini yaptığı, Cuma günü temeli atılan ve Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından en kısa sürede bitmesi için iki yönlü yapımına başlanılan Serinyol-Madenli yolu ile ilgili TBMM’de konuştu.

Reklam

Güzelmansur şunları söyledi: “Başından beri takibini yaptığım, 9 ilçeyi denize bağlayacak olan, Antakya-Arsuz yolunu 20 kilometre ve süresini de 40 dakika azaltacak olan Serinyol-Madenli yolunun temelini geçtiğimiz cuma günü attık. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından yapılan bu yolun bir an önce bitirilmesi için, hem Serinyol hem de Madenli tarafından, yani 2 yönlü olarak yapımına başlanıyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, tüm Hataylı hemşehrilerime hayırlı olsun diyorum. Antakya-Samandağ yolunu, Antakya-Altınöz yolunu bitiremeyen, Edirne’den başlayıp Belen’e kadar olan otoyolu Belen’de kesip sonraki 38 kilometreyi yapamayan Karayolları yetkililerini bu yoldan feyiz alarak Hatay’da yol yapmaya davet ediyorum.”

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.