GÜRCAN EKER GÜVEN TAZELEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 23:12

GÜRCAN EKER GÜVEN TAZELEDİ

İyi Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

reklam
GÜRCAN EKER GÜVEN TAZELEDİ
Son Güncelleme :

05 Ocak 2023 - 15:59

359 views

GÜRCAN EKER GÜVEN TAZELEDİ

İyi Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Fourway Otel düğün salonunda gerçekleştirilen 3. Olağan kongreye İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İyi Parti Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, Davetliler ve Partililer Katıldı. Divan Başkanlığını İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin’in yaptığı kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

SEÇİME TEK LİSTEYLE GİDİLDİ

Yönetim ve Denetleme Kurulları faaliyet raporları okunarak oy çokluğu ile kabul edildi. Kongrenin Dörtyol için, Hatay için ve Türkiye için hayırlı olmasını temenni eden İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin yaptığı konuşmasına; “Dün, Ankara’da, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi sayın Doç. Dr. Sinan Ateş kardeşimiz, bir ülküdaşımız şehit edildi. Ülkü Ocakları tarihinde bu ilk defa oldu. 80 evveliyatı o kardeş kavgasında dahi bir Ülkü ocakları başkanı şehit edilmemişti. Bu menfur cinayetin faallerinin derhal bulunmasını istiyoruz. Bu konuda hükümetten bir doyurucu açıklama göremiyoruz. Bu cinayetin önünde arkasında kim varsa hükümetimiz ve içişleri bakanımız tarafından açıklanması istiyoruz. İyi Parti olarak gereken yapılmazsa biz İyi parti iktidarımızda gereğini yapacağımızı herkes bilmelidir.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Tek liste halinde gidilen seçimlerde Gürcan Eker güven tazeledi.

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.