GÜNEYLERSPOR ONURSAL BAŞKANI AHMET GÜNEY’E TEŞEKKÜR PLAKETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:09

GÜNEYLERSPOR ONURSAL BAŞKANI AHMET GÜNEY’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

reklam
GÜNEYLERSPOR ONURSAL BAŞKANI AHMET GÜNEY’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2019 - 10:38

189 views

GÜNEYLERSPOR ONURSAL BAŞKANI AHMET GÜNEY’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Güneylerspor Başkanı Fahri Serdar ÖZAL, 2018-2019 Futbol sezonunda takıma katkılarından dolayı Güneyler Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Güneylerspor Onursal Başkanı Ahmet GÜNEY’e teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Fahri Serdar ÖZAL, kulübün onursal başkanı Hayırsever İş adamı Ahmet GÜNEY’in yaptığı desteklerden dolayı gençlere daha çok imkanlar sunduklarını böylece başarıların peşi sıra geldiğini belirtti ve açıklamasına şöyle devam etti “Kulübümüzün Onursal Başkanı Hayırsever İş adamı Ahmet GÜNEY’in destekleri ile 2018-2019 Futbol sezonunda takımlarımız büyük başarılar elde ettiler. Şampiyon olan U16 takımımızın yanı sıra U15 kategorisinde de bir golle şampiyonluğu kaçırdık. Futbolcularımız oynadığı maçlarda Fair Play çerçevesinden ayrılmadan maçlarını tamamladılar. Bu dönemde bizlere desteğini esirgemeyen, her başımız dara düştüğünde destek olan hayırsever iş adamı, Güneyler Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Onursal Başkanımız Sayın Ahmet GÜNEY’e teşekkür ediyoruz. Bu şampiyonluğumuzu kendilerine hediye ediyoruz. Payları, katkıları çok büyük. Milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmemizde ki desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyoruz.”dedi

Güneyler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÜNEY’e bir adette forma hediye eden Fahri Serdar ÖZAL teşekkür plaketini takdim etti ve işlerinde başarılar diledi.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.