GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ, “HİZMETTE DEVAMLILIK ESASTIR” HATSU’YA MUHTAR ZİYARETLERİ SÜRÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:26

GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ, “HİZMETTE DEVAMLILIK ESASTIR” HATSU’YA MUHTAR ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

reklam
GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ, “HİZMETTE DEVAMLILIK ESASTIR”  HATSU’YA MUHTAR ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 13:35

180 views

GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ, “HİZMETTE DEVAMLILIK ESASTIR”

HATSU’YA MUHTAR ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ile Hatay genelinde ki Mahalle Muhtarları Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Mahallelerde ki altyapı eksikliklerini ilk ağızdan dinleyerek tespit etme, çözüme kavuşturma ve mahalle muhtarlarıyla birlikte daha etkin bir çalışma yürütme adına gerçekleştirilen ziyarete, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Mahmut Gülcü, İskenderun Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı İsa Taş, Antakya Hacı Ömer Alpagot Mahalle Muhtarı Yahya Emeç, Antakya Şehitler Mahalle Muhtarı Cuma Kahramanoğlu, Antakya Altınçay Mahalle Muhtarı Ali Demir, Kırıkhan Gündüz Mahalle Muhtarı Uğur Sarıfakıoğlu, HATSU Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

Muhtarlar Çok Önemli Bir Görevi Üstleniyor”

Hizmet üretme ve uygulama noktasında muhtarların çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çeken Genel Müdür Çaparali, mahallelerdeki altyapı eksiklerini, problemlerini kısa sürede tespit etme ve çözme adına Hatay’ın tüm ilçelerinde toplantılar düzenleyerek muhtarlarla bir araya geldiklerini bu toplantılar sonrasında yapılan ziyaretlerden memnun olduğunu ifade etti.

Çaparali, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde muhtarlarımızı ve hemşehrilerimizi dikkate alarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Hizmetlerin ileriye dönük ve devamlı olması esastır” dedi.

Başkan Mahmut Gülcü yaptığı konuşmada ise, hizmet etme noktasında ve her platformda muhtarlara verilen destekten ötürü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye teşekkür etti.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yapmış olduğu hizmetlerden memnun olduklarını ileten muhtarlar, istişare sonunda gösterilen ilgi ve alakadan dolayı HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye ve personellerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra salondan ayrıldı.  (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.