Gelecek Partisi’nden CHP’ye ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:18

Gelecek Partisi’nden CHP’ye ziyaret

Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Kemal Ovale ve beraberindeki heyet, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar’ı ziyaret etti.

reklam
Gelecek Partisi’nden CHP’ye ziyaret
Son Güncelleme :

11 Mart 2021 - 23:24

200 views

Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Kemal Ovale ve beraberindeki heyet, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar’ı ziyaret etti. Ziyarette Ovale’ye Antakya İlçe Başkanı Nizamettin Değer ile birlikte il yönetimi de eşlik etti. CHP İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette birlik mesajları verildi.


OVALE: İLİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Gündeme yönelik sohbetin ardından konuşan Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Kemal Ovale, “Hatay’da sektörler batmış durumda. Lojistik sektörü battı, tarım, hayvancılık bitti. Gübreye %80 zam gelirken ürüne %10 zam gelmiyor. Çiftçi ektiği ürünün karşılığını alamıyor. Ülke gerçekten kötü durumda. Genel Başkanlarımız geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirdiler. Bizler de inanıyorum ki sizlerle birlikte Hatay ve ülkemiz için elele vererek çalışacağız” ifadelerini kullandı.


DEĞER: CHP İLE FAYDALI İŞLER YAPACAĞIZ
İl Başkanı Ovale’nin ardından söz alan Gelecek Partisi Antakya İlçe Başkanı Nizamettin Değer, “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, Hatay’a sınır ve serhat şehri olması dolayısıyla çok büyük önem veriyor. Bizler de Genel Başkanımızın teveccühüne layık olabilmek için durmadan çalışacağız. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdi ve birlik mesajı verdi. Biz de sizin tecrübelerinizle inanıyorum ki Antakya’da ve Hatay’da faydalı işler gerçekleştireceğiz” dedi.


PARLAR: KÖTÜ GİDİŞATA DUR DİYECEĞİZ
Gelecek Partisi heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten CHP Hatay İl Başkanı H. Ramiz Parlar, yaptığı açıklamada, “Ülkemiz çok zor günler geçiriyor. Buna karşın aklı başında insanlar, Ahmet Davutoğlu olsun, Genel Başkanımız olsun birlik olarak kötü gidişe dur diyeceklerdir. Farklılıklarımız olsa da bunlar ülkenin durumu göz önüne alınırsa çok ufak detaylardır. İnşallah Hatay için ve ülkemiz için faydalı işler yapacağız. Biz teşkilat olarak bu konuda sonuna kadar kararlıyız. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Gündeme yönelik sohbetin yapıldığı toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

(Haber-Fotoğraf: Levent AŞKAR)

 PARTİSİ, HTAY

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.