Gelecek Partisi Altınözü Sarı’ya emanet « Hatay Yeni Haber Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 08:07

Gelecek Partisi Altınözü Sarı’ya emanet

Gelecek Partisi Altınözü İlçe 1.Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına Sadık Sarı seçildi. Gelecek Partisi Altınözü İlçe Kongresini gerçekleştirdi.

reklam
Gelecek Partisi Altınözü Sarı’ya emanet
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 22:03

277 views

Gelecek Partisi Altınözü Sarı’ya emanet

Gelecek Partisi Altınözü İlçe 1.Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına Sadık Sarı seçildi. Gelecek Partisi Altınözü İlçe Kongresini gerçekleştirdi.

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından Altınözü İlçe Başkanlığı görevine atanan Sadık Sarı, kongrenin ardından görevine resmen başlamış oldu. Altınözü’nde gerçekleşen kongreye Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Kemal Ovale, Antakya ilçe başkanı Nizamettin Değer, İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Samandağ İlçe Başkanı Mehmet Biber, Hassa ilçe başkanı Mustafa Nacar, Gelecek Partisi İl Teşkilat Başkanı Mustafa Şenol, Gelecek Partisi Hatay İl Sivil Toplum İlişkiler Başkanı, Gelecek Parti İl başkan yardımcıları, Altınözü Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır, Altınözü Deva Partisi İlçe Başkanı Hulki Baskın, Altınözü İYİ Parti ilçe başkanı Cemil Yeşil, Yeniden Refah Partisi Altınözü ilçe başkanı Raci Cihanoğlu, Vatanını Sevenler Federasyonu Altınözü İlçe Başkanı Ömer Gazi Okşar, Hakikat Gazetesi imtiyaz sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Yıldız, Altınözü gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mahmut Şan, Hatay Yeni Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Levent Aşkar, Hatay Ses Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Fadıl Sağlar ve partili vatandaşlar katıldı.


DEĞER: PARTİMİZİ HEP BERABER BÜYÜTECEĞİZ
Kongrede açılış konuşmasını Gelecek Partisi Antakya İlçe Başkanı Nizamettin Değer yaptı. Değer konuşmasında, “Altınözü İlçe Kongresine hoşgeldiniz. Hatay halkına Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını getirdim. İlçemiz kongresine katılan diğer partilerin ilçe başkanları ve partimizin mensuplarına teşekkür ederim. 2019 Aralık ayında kurulan Gelecek Partisi Türk siyasi hayatında mevcut ihtiyaçtan dolayı doğmuştur. Hep birlikte partimizi büyüteceğiz.
OVALE: BİZ DUALARINIZI BEKLİYORUZ
Ovale; “Hepiniz hoşgeldiniz. Altınözü kongremiz ilçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, Türkiye’nin gidişine artık yeter diyerek bu arenaya atıldı. Bizim 1. Olağan kongremiz 12 Temmuz’da gerçekleşecek. Ardından ilçe ziyaretlerinde bulunacağız. Biz halk için, hizmet için buradayız. Kendine güvenmeyen, rant için kimse karşıma çıkmasın. Kendine güvenmeyen şimdi istifasını versin diyen Genel Başkanımızın bu sözleri bizi gururlandırdı. Vatan, millet için canını feda edecek kadar vatan sevdalısıdır. Biz de Altınözü’ne geldik. Bize yapamaz dediler ama biz hamdolsun 74 ilde ve 500 ilçede teşkilat kurduk. Pandemiye rağmen bunu yaptık. Gece gündüz ben ayaktayım ve devamı da gelecek. Kongremiz vatana millete hayırlı olsun. Biz sizin dualarınızı bekliyoruz. Sadık Sarı’nın canla başla çalışacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.


SARI: ÜLKEMİZİN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ
Gelecek Partisi Altınözü İlçe Başkanı Sadık Sarı, kongrede yaptığı konuşmada, “Biz her zaman sevginin yanında yer alacağız. Şimdi geçmişten ilham alarak geleceği inşa edeceğiz. Yeni şeyleri ancak yarına umutları olanlar söyleyebilir. Partimiz adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonuyla yola çıkmıştır. Ülkemizin sorunlarını Gelecek Partisi çözecektir. Kongremiz hayırlı olsun. İlçemize, ilimize ve partimize hayırlar getirsin” dedi.

REKLAM


Konuşmaların ardından saygı duruşundan bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İlçe kongresinde Başkanlığa seçilen Sadık Sarı, tüm üyelere kendilerine duydukları güvenden dolayı teşekkür etti. Kongre, tebriklerin alınmasıyla sona erdi. Kongrenin ardından Başkan Sarı, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekildi.
Haber-Foto: Levent AŞKAR

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.