Gazeteci Levent Aşkar’dan Başkan Teksöz’e ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 06:20

Gazeteci Levent Aşkar’dan Başkan Teksöz’e ziyaret

Gazetemiz Hatay Yeni Haber Gazetesi ve hatayyenihaber.com internet sitesi sahibi deneyimli gazeteci Levent AŞKAR, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret etti.

reklam
Gazeteci Levent Aşkar’dan Başkan Teksöz’e ziyaret
Son Güncelleme :

11 Mart 2022 - 22:22

323 views

Gazeteci Levent Aşkar’dan Başkan Teksöz’e ziyaret

Gazetemiz Hatay Yeni Haber Gazetesi ve www.hatayyenihaber.com internet haber sitesi sahibi deneyimli gazeteci Levent AŞKAR, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret etti.

Reklam

Esnafa yönelik çaba ve çözümleri nedeniyle binlerce esnafın desteklediği Teksöz’e çalışmalarında başarılar dileyen Aşkar, ziyaretinde gazete ve internet sitesi ile ilgili çalışmalarını da aktarma fırsatı buldu. Hatay’ın basıncılık alanında uzun yıllardır hizmet veren Levent Aşkar’ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Teksöz de esnafın sorunları ve bu sorunlara yönelik çözümlerini aktardı. Ömrünü adadığı esnaflık mesleğine hizmetiyle taraflı tarafsız herkesi takdirini kazanan Başkan Teksöz, gazetemize ve sitemize çalışmalarında başarılar diledi. Gazeteci Aşkar, Teksöz’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi.

Haber / Fotoğraf: Ümit AŞKAR

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.