Esnaflar isteklerini dile getirdi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 08:43

Esnaflar isteklerini dile getirdi

Köprübaşı Esnafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Köprü-Der) Başkanı M. Kürşad Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Hürriyet Caddesi’nde bulunan ve akıbetinin ne olacağı ile ilgili bir türlü yol alınamayan Vakıf İşhanı ile ilgili Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC)’nde basın toplantısı düzenlediler.

reklam
Esnaflar isteklerini dile getirdi
Son Güncelleme :

07 Eylül 2021 - 15:46

136 views

Köprübaşı Esnafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Köprü-Der) Başkanı M. Kürşad Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Hürriyet Caddesi’nde bulunan ve akıbetinin ne olacağı ile ilgili bir türlü yol alınamayan Vakıf İşhanı ile ilgili Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC)’nde basın toplantısı düzenlediler.

reklam

Antakya’nın merkezi yerinde bulunan ve şehrin en kalabalık alanında yer alan Vakıf İşhanı’nın akıbetinin ne olacağı bilinmezken, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olan yer ile ilgili olarak Köprübaşı Esnafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı M. Kürşat Bayraktar Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olan Vakıf İşhanı’nın yeri için iki seçenek olarak belirlendiğini belirten Köprü-Der Başkanı M. Kürşad Bayraktar, “Köprübaşı’nda bulunan esnaflar olarak Vakıf İşhanı’nın yerinin yeşil alan olacak olması ile dernek olarak çok büyük tedirginliklerimiz var. Bizler Köprü-Der olarak vakıf işhanının yeri ile ilgili yeşil alan taleplerimiz bulunmamaktadır. Bizler esnaflar olarak yetkililerimiz olan Hatay Valisi Rahmi Doğan’a, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve yetkili devlet büyüklerimize sesleniyoruz. Son dönemlerde şehrimize değer katan turizmin gelişmekte olduğu bir zamanda bu alana Kent Oteli Projesi olarak değerlendirmelerini istiyoruz. Otelin alt kısımlarında ise büyük marka değeri olan 6 veya 7 tane işletmelerin açılmasını talep etmekteyiz.” diye konuştu.

Devlet kurumları ya da yerel yönetimler tarafından Köprübaşı ve çevresinde bulunan esnaflara yönelik yapılacak hizmetler konusunda ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten Köprü-Der Başkanı M. Kürşad Bayraktar, “Bizim amacımız bu bölgede yapılacak olan hizmetler için esnafımıza faydalı olabilmektir. Yine bu bölge içerisinde yapılacak olan İmar ve Yeşil Alan konusunda başta mülki amirimiz olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ve resmi kurum yetkililerine seslenmek istiyorum. Bizler işyeri sahipleri olarak, belediyelerimiz ve devletimizin resmi kurumları tarafından yapılacak olan tüm imar ve yeşil alanlar konusunda elimizi taşın altına koymaya hazırız.” dedi.

reklam

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.