Eser Yücel aday adaylığını açıkladı Güzel günler Eser Yücel ile “Gelecek” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:56

Eser Yücel aday adaylığını açıkladı Güzel günler Eser Yücel ile “Gelecek”

Gelecek Partisi Samandağ İlçe Başkan Yardımcısı olarak partisine uzun zamandan bu yana başarıyla hizmet veren Eser Yücel, 28. dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı.

reklam
Eser Yücel aday adaylığını açıkladı Güzel günler Eser Yücel ile “Gelecek”
Son Güncelleme :

18 Mart 2023 - 22:26

770 views

Eser Yücel aday adaylığını açıkladı
Güzel günler Eser Yücel ile “Gelecek”

Gelecek Partisi Samandağ İlçe Başkan Yardımcısı olarak partisine uzun zamandan bu yana başarıyla hizmet veren Eser Yücel, 28. dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı.
İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini ve aday adaylığı başvurusunu Gelecek Partisi Genel Merkezine yaptığını açıklayan Yücel, Hatay’ı güzel günlere ulaştırmak için çalışacağını kaydetti. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun olurlarıyla millletvekilliğine aday adayı olduğunu belirten Yücel, süreçle ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.
HATAY’IM VE ÜLKEM ADINA ÇALIŞACAĞIM!
Gazetemiz Hatay Yeni Haber’e konuşan Yücel; “Büyük bir onur, gurur ve heyecanla yürüttüğüm Gelecek Partisi Samandağ İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden 28. Dönem Milletvekili seçiminde Gelecek Partisi Hatay milletvekili aday adayı olmak amacıyla istifa ediyorum. Tüm çabamız çocuklarımızın adil, müreffeh ve özgür bir Türkiye’de yaşaması için. Seçimlerin tüm Türkiye’de demokratik bir olgunluk içerisinde, adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesini temenni ediyorum. Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde güçlü destekleri için il ve ilçe yönetim kurulumuza, teşkilatlarımızın tüm kademelerine ve Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerimi arz ederim. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı Seçiminin ve 28. Dönem Milletvekili Seçiminin ülkemiz, Hatay’ımız ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
HATAY’A TBMM ÇATISI ALTINDA HİZMET VERME HEDEFİNDEYİM
Adalet, demokrasi, refah, eşitlik ve siyasi ahlak düsturuyla şimdiye kadar çeşitli görevlerle hizmet ettiği Hatay’a şimdi de meclis çatısı altında hizmet etmek için yola çıktığını ifade eden Yücel, “Sanayi, tarım, turizm ve medeniyetlerin beşiği olan şehrimize ne gerektiğini biliyorum. Şeffaf, hizmet odaklı, kapsayıcı anlayışla; maalesef sekteye uğrayan devlet hafızası, ortak akıl, liyakat ve hoşgörü prensiplerini tekrar inşa ederek projelerimizi hayata geçireceğiz. Hatay’da doğdum, Hatay’da büyüdüm; şimdi de projelerimi ve hayallerimi gerçekleştirmek adına memleketim ve ülkem adına çalışacağım” ifadelerini kullandı.
Yücel’in aday adaylığı açıklaması kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. (Haber:Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.