ERTEN ELEKTRONİK 4 KONTEYNER ŞUBE İLE FARKINI ORTAYA KOYDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 17:39

ERTEN ELEKTRONİK 4 KONTEYNER ŞUBE İLE FARKINI ORTAYA KOYDU

Asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat depremi sonrası kısa sürede toparlanarak Konteyner şubede hizmet vermeye başladı

reklam
ERTEN ELEKTRONİK 4 KONTEYNER ŞUBE İLE  FARKINI ORTAYA KOYDU
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2023 - 20:55

266 views

Asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat depremi sonrası kısa sürede toparlanarak Konteyner şubede hizmet vermeye başlayan Erten Elektronik Odabaşı mahallesi, Çekmece mahallesi , Samandağ Deniz mahallesi ve Altınözü Cam teras yanındaki şubeleri ile faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Bölgemiz Telekomünikasyon sektöründe 1990 yılında başladığı faaliyetini “Hatay Güzel Şeylere Layıktır.’’ Felsefesi ile 1994 yılında Türkiye’nin GSM sektöründeki ilk ve lider operatörü olan Turkcell’in Hatay’daki ilk bayisi olan Erten Elektronik, Alanında deneyimli personelleri ile Tüm Turkcell İletişim Mağazaları ile aynı kabiliyette verdiği hizmeti ile takdir topluyor.

Büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Erten Elektronik Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Çetindağ açıklamasında, “Hepimizi derinden yaralayan büyük bir felaketi yaşadık. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyoruz.


6 ŞUBAT’TAN SONRA KONTEYNIR ŞUBEMİZDE FAALİYETE BAŞLADIK
Erten Elektronik olarak 6 Şubat depreminin hemen akabinde konteyner şubemizde faaliyetlerimize başladık. Duyulan yoğun ihtiyaç doğrultusunda şube sayımızı 4’e çıkararak koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimize devam ediyoruz. Bu arada şube sayımızı artırmak adına da çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Aynı zamanda “Arayın Biz Gelelim!” sloganı ile faaliyete geçirdiğimiz mobil araçlarla talep gelen yerlerde giderek hizmet veriyoruz. Cihaz ve aktivasyon işlemleri teknolojiye dair neye ihtiyacınız var ise 0 532 725 22 22 numaralı telefondan bizleri arayarak mobil araçlarımızı bulunduğunuz yere yönlendirebilirsiniz.

HERKESİ MAĞAZLARIMIZA BEKLİYORUZ
İletişim ve teknoloji çözümleriyle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve zenginleştirmek, İletişim teknolojileri alanında yetkin personelimiz, sorumlu yaklaşımımızla , yenilikçi, hızlı , güvenilir, müşteri ve çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutan Türkiye’nin seçkin mağazaları arasında yer alan Erten Elektronik deprem öncesinde olduğu gibi tüm hizmetleri müşterilerinin hizmetindedir. Herkesi mağazalarımıza bekliyoruz.” dedi.

Erten Elektronik Şubeleri; Antakya Merkez Konteyner Şubesi: Odabaşı mahallesi Migros Macro Center karşısı,
Antakya 2.Konteyner Şube : Çekmece mahallesi Çevre yolu üzeri Aytemiz Ray-Pet’te,
Samandağ Konteyner Şubesi : Deniz mahallesi Uğur Mumcu caddesi Hz. Hızır Türbesi arkası,
Altınözü Konteyner Şube : Atatürk caddesi Cam teras yanı.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN