Erdoğdu’dan 6’lı masa mesajı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:05

Erdoğdu’dan 6’lı masa mesajı

Atatürkçü Düşünce Derneği Samandağ Şube Başkanı Atiye Sönmez Erdoğdu, 6’lı masanın tarafları ile genel merkez düzeyinde görüşmeler gerçekleştirildiğini açıkladı.

reklam
Erdoğdu’dan 6’lı masa mesajı
Son Güncelleme :

26 Kasım 2022 - 11:48

207 views

Erdoğdu’dan 6’lı masa mesajı

Atatürkçü Düşünce Derneği Samandağ Şube Başkanı Atiye Sönmez Erdoğdu, 6’lı masanın tarafları ile genel merkez düzeyinde görüşmeler gerçekleştirildiğini açıkladı.

Reklam

Erdoğdu açıklamasında; “Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, 23 Nisan 2022 tarihinde Ankara’da düzenlediğimiz, 10 bini aşkın üye ve yurttaşımızın katıldığı Büyük Cumhuriyet Buluşması’nda tüm demokratik kitle örgütlerinin katılması, siyaset kurumunun dikkate alması ve milletimizin de desteklemesi dileği ile, Cumhuriyetimiz’ in 100. yılına ve yaşamsal önemde bir seçime giderken ülkemizin mutlak gereksinimi olduğuna inandığımız DEVLET YÖNETİM ANLAYIŞI’ nı ve TEMEL POLİTİKALARI özetlemeye çalıştığımız YENİDEN ATATÜRK CUMHURİYETİ MANİFESTOMUZ’ u kamuoyu ile paylaşmış, gazete ilanları ile duyurmuş, tüm Demokratik Kitle Örgütlerine, basın yayın organlarına ve siyasi partilere ulaştırmaya çalışmıştık.

Reklam

Ardından Manifestomuzu bizzat sunmak ve iktidar programlarını oluştururken dikkate almalarını talep etmek üzere 6’lı masa partilerinin Sayın Genel Başkanları’ndan randevu istedik. Bu kapsamda randevu talebimizi olumlu karşılayan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve DP Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal’dan sonra 22 Kasım 2022 günü de DEVA P Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’la görüştük. Randevu verdiklerinde elbette İYİ P, SP ve GP Genel Başkanları ile de görüşeceğiz. Siyaset kurumundan tek beklentimiz, ciddi sorunlarla boğuşan milyonlarca yurttaşımıza umut olacak, yüzlerini güldürecek politikalar üretmesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olma niteliğini güçlendirmesi, Ulusumuzu hak ettiği yere, muasır medeniyet seviyesinin üzerine taşımasıdır. Bizce bu ancak; yeniden Atatürk’ün akıl ve bilim yoluna girmek, devleti namus ve liyakatla, hukuk ve adaletle yönetmekle mümkündür. Ülkemizin en yaygın ve etkin Demokratik Kitle Örgütü olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin varlık nedeni ve temel görevi Ulusumuzun tüm sorunları ile ilgili fikir ve politikalar üretmek, bunları muhatapları ve kamuoyu ile paylaşmaktır. Görevimizi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Görüşme talebimize olumlu yanıt veren Sayın Genel Başkanlara teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.