EN BÜYÜK BAYRAM BU BAYRAM, HERKESE KUTLU OLSUN… « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 05:18

EN BÜYÜK BAYRAM BU BAYRAM, HERKESE KUTLU OLSUN…

reklam
EN BÜYÜK BAYRAM BU BAYRAM, HERKESE KUTLU OLSUN…
Son Güncelleme :

25 Nisan 2019 - 14:30

495 views

EN BÜYÜK BAYRAM BU BAYRAM, HERKESE KUTLU OLSUN…

 

Hatay Sınav Koleji Hami Projesi kapsamında  Sümerler Ortaokulu işbirliği ile balon park, 9d sinema araçlarının da bulunduğu alanda,2000 kişiyi ağırladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri  Sınav Koleji’nde Şölen havasında geçti. Birbirinden farklı etkinliklere imza atan öğrenciler sahneledikleri  Koro, halk oyunları ve dans gösterileriyle bütün dikkatleri üzerlerine çektiler.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İlkokul –Ortaokul  Müdürü  Uğur KANMAZ,   “Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hâkim olduğu bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun” diyerek yaptı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Hatay Sınav Koleji tarafından  düzenlenen bayram havasındaki etkinlikler göz kamaştırdı. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri birbirinden farklı gösterilerle kutlama programına renk kattılar.

(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.