Eğitim-Sen İskenderun Çavdır’ın yanında « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:29

Eğitim-Sen İskenderun Çavdır’ın yanında

Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Ünsal ve Arsuz Eğitim Sen Baş Temsilcisi Orhan Akbaş, OHAL kararıyla görevinden alınan ve daha sonra göreve iadesi gerçekleşen Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Aynı zamanda KESK’e bağlı Tüm Bel Sen Hatay Şube Başkanı Cüneyt Özbey Çavdır’a destek ziyaretinde bulundular

reklam
Eğitim-Sen İskenderun Çavdır’ın yanında
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2021 - 10:07

334 views

Eğitim-Sen İskenderun Çavdır’ın yanında

Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Ünsal ve Arsuz Eğitim Sen Baş Temsilcisi Orhan Akbaş, OHAL kararıyla görevinden alınan ve daha sonra göreve iadesi gerçekleşen Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Aynı zamanda KESK’e bağlı Tüm Bel Sen Hatay Şube Başkanı Cüneyt Özbey Çavdır’a destek ziyaretinde bulundular.

reklam

Ziyarette Eğitim-Sen camiasının yanında olduğunu belirten Ünsal, Çavdır’a görevinde başarılar diledi. Ünsal, yaptığı açıklamada, “Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Aynı zamanda KESK’e bağlı Tüm Bel Sen Hatay Şube Başkanı Cüneyt Özbey Çavdır’a destek olmak amacıyla buraya geldik. Biz üyelerimizin her zaman haklı davalarında yanında olduk. Olmaya devam edeceğiz. Kendisinin göreve atanmasından dolayı çok mutlu olduk. Görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyarette ayrıca Eğitim Sen İskenderun Şube üyeleri başarı dileğinde bulundular. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Haber: Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.