DÜZİÇİ’NDE BİR İLK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

22 Ekim 2024 - 17:42

DÜZİÇİ’NDE BİR İLK

Düziçi Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Düziçi’nin kurtuluşunun 101. Yıl dönümü kutlamalarında üstü açık otobüsle şehir turu yapılarak bir ilk gerçekleştirildi.

DÜZİÇİ’NDE BİR İLK
Son Güncelleme :

30 Mart 2021 - 0:20

437 views
Düziçi Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Düziçi’nin kurtuluşunun 101. Yıl dönümü kutlamalarında üstü açık otobüsle şehir turu yapılarak bir ilk gerçekleştirildi.
Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner’in talebiyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan gönderilen 15 kişilik bando ekibi, Cumhuriyet Meydanı’nda verdiği konserin ardından üstü açık otobüsle konser eşliğinde şehir turu yaptı.
İLGİ BÜYÜKTÜ
Otobüste, bando ekibinin yanı sıra Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner, eşi Nihan Öner ve çocukları ile CHP Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Şen yer aldı. Halka karanfil ve bayrak dağıtan Öner ve Şen çocukları da unutmadı. Yol boyunca bandonun geçtiği her yerde çocuklara oyuncaklar ve bayrak dağıtan Öner ve ekibine halk büyük ilgi gösterdi. Özellikle çocuklar yol boyunca başkan Öner’e sevgi gösterisinde bulundular.
reklam
BAŞKANLAR ZEYBEK OYNADI
Çeşitli marşlar ve güncel parçaların çalındığı şehir turunda verilen molalarda halkın ilgisi çok büyüktü. Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner sık sık otobüsten inerek halkla bütünleşti. Büyük bir coşkunun olduğu şehir turunda Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği oyunlardan biri olan “Sarı Zeybek” türküsünde Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner ve CHP Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Şen karşılıklı oynayarak Atatürk’ü yad ettiler.
Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner bu tarz etkinliklerin sık sık yapılacağını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle Pandemi kısıtlamalarından dolayı programı kısa tuttuk.
Bu bando programından dolayı başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Zeydan Karalar’a ve bando ekibindeki müzisyen arkadaşlara ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim.
reklam
Şehrimiz için bu sıkıntılı günlerde küçükte olsa moral oldu. Elimizden geldiğince bundan sonra da sosyal belediyecilik çerçevesinde elimizden geleni yapacağız. Kurtuluş Bayramımız hepimize kutlu olsun”
Haber Mustafa Düzenli
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.