DSP İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİ AÇILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:12

DSP İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİ AÇILDI

reklam
DSP İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİ AÇILDI
Son Güncelleme :

21 Ocak 2019 - 22:39

344 views

DSP İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİ  AÇILDI

Demokratik Sol Parti Hatay İl ve Defne İlçe Teşkilatı, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın da katıldığı
toplantı ile açıldı.

Törende konuşan Aksakal, “Biz Hatay İl Başkanımla birlikte Ecevit’in son İl Başkanlarıydık. Bugün Hatay’a hizmet için buradayız. Türkiye’de siyaset başka mecraların içine sokulmuş durumda. Kötüye giden çok şey var,ama iyi giden bişey yok. AK Parti’yi 17 yıl önce başımıza musallat ettiler. Hataylılar Suriyeliler sebebiyle 2.sınıf vatandaş konumuna getirildi. Bu dış güçler tarafından içerdeki işbirlikçileri eliyle yapıldı. Buna Bülent Ecevit karşı çıktı. Neredeyse canından olacaktı. Şimdi ise proje tıkır tıkır işliyor. Ama buna asla izin vermeyeceğiz. Hangi ittifaka oy verirsen ver bir sağcıya oy vermiş olacaksın. Bunu her yerde anlatacağız. DSP 33 yıldır siyasetin içindedir. Biz Atatürk devrimlerini ayakta tutmak için varız. Hatay’ı ve ilçeleri yönetmeye aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Defne’de Belediye Başkan adayımız Mehmet Güzelyurt’tur. İl ve İlçe binamız hayırlı olsun” dedi.

DSP Defne İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Güzelyurt yaptığı kısa konuşmada, “Hayalimizdeki Defne’yi kurmak için yıllardır mücadele ediyoruz. Defne’ye yakışan bir yönetim oluşturacağımıza söz veriyorum. Defne halkı çantada keklik değildir. Defne son 5 yılını çamur ve toz içinde geçirdi. Yıllardır aynı şekilde seçilen fosilleşmiş zihniyetten kurtulma zamanı geldi. 31 Mart’ta kaybeden artık halk olmayacak. Kaybeden kapalı kapılar ardından yapılan yönetim anlayışı olacaktır. Hepinizi katılımcı, şeffaf ve eşit hizmet anlayışıyla yöneteceğimiz DSP çatısı altına davet ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından DSP İl ve İlçe binasının kurdelesi uçurulan barış güvercinleri eşliğinde kesildi. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

ÖZEL HABER

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.