DR. AKSOY HESOB, ATSO VE ATB’Yİ ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 16:49

DR. AKSOY HESOB, ATSO VE ATB’Yİ ZİYARET ETTİ

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Antakya’nın önde gelen esnaf, çiftçi ve iş dünyasının bağlı bulunduğu Sivil Toplum Kuruluşlarından Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antakya Ticaret Borsası (ATB) ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) ile Konteyner Kent’te kalan depremzedeleri hanelerinde ziyaret etti. 

reklam
DR. AKSOY HESOB, ATSO VE ATB’Yİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

21 Mart 2024 - 2:15

123 views

DR. AKSOY HESOB, ATSO VE ATB’Yİ ZİYARET ETTİ

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Antakya’nın önde gelen esnaf, çiftçi ve iş dünyasının bağlı bulunduğu Sivil Toplum Kuruluşlarından Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antakya Ticaret Borsası (ATB) ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) ile Konteyner Kent’te kalan depremzedeleri hanelerinde ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını yoğun bir program ile sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve beraberinde bulunan belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ilk ziyaretini HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, ikinci ziyaretini ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve üçüncü ziyaretini ATB Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu’na gerçekleştirdi.

“YILMAZ: ESNAF TEŞKİLATI AYAĞA KALKARSA, ANTAKYA VE HATAY AYAĞA KALKAR”
CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy ve beraberinde bulunan CHP Heyeti’ni kapıda karşılayan HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, “Maalesef 6 Şubat’ta meydana gelen depremde önceki dönem başkanımız Abdulkadir Teksöz ve eşi, Genel Sekreterimiz Arzu Oğuz Mutlu ile birlikte birçok esnafımızı kaybettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, bir kez daha esnaf camiasına başsağlığı diliyorum. İçerisinde bulunduğumuz durum itibariyle esnaf teşkilatı ayağa kalkarsa Antakya ve Hatay ayağa kalkar. Hatay için siyaseti bir kenara bırakarak yeniden ayağa kalkma zamanı. Hatay 81 il içerisinde Türkiye’nin gözbebeği olan bir ilimiz. Biz yıkıldık ama küllerimizden yeniden doğacağımıza inanıyorum. HBB Başkanımız Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş her zaman esnaf teşkilatımızın yanında oldu. Gerek pandemi döneminde olsun, gerekse depremde şoför esnafımızın yanında oldular. Bunlar yeter mi? Yetmez. İnşallah yeni kurulacak olan Antakya’da evlerimizle, işyerlerimizle, yollarımızla daha iyi olacağına inanıyorum. Bizler esnaf teşkilatları olarak destek vermeye hazırız. Tüm ilçelerimizden gelen oda başkanlarım adına hepinizi odamıza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

“ANTAKYA’M KART İLE ESNAFIMIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’a gerçekleştirdiği ziyarette esnafa yönelik yapacakları projeler hakkında açıklamalarda bulunan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden önceki dönem HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve esnaf camiasına başsağlığı diliyorum. Malumunuz Antakya’mızın durumu ortada. Bizlerde elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarak Antakya’mızı esnaflarımızla birlikte yeniden ayağa kaldıracağız. Göreve geldiğimiz an birinci projemiz belediye bünyesinde esnaflarımızın sorunlarını çözecek, taleplerini yerine getirecek bir Esnaf Destek Bürosu kuracağız. Burada esnafımız belediye ile ilgili sorunlarını çözecek, taleplerini dile getirecek ve bizlerde işlerini takip edeceğiz. İkinci projemiz ise 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Antakya’m Kart Projesini hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız Antakya’m Kart ile alkol ve sigara hariç diğer tüm ihtiyaçlarını yerel esnaftan yapacaklar. Bu proje ile binlerce vatandaşımız faydalanacak, yüzlerce esnafımız kalkınacak ve elbirliği içerisinde Antakya’mızı yeniden hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bizim işimiz gücümüz, gecemiz gündüzümüz Antakya olacak. Bizlere kapılarını açarak projelerimizi anlatma fırsatı veren HESOB Başkanımız Aziz Fatih Yılmaz’a teşekkür ediyor, toplantımıza katılan tüm esnaf oda başkanlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

“ÇİNÇİN: GÖÇ EDEN HEMŞERİLERİMİZ DÖNEMEZLERSE DEMOGRAFİK DURUM SÖZ KONUSU!”
CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy ve beraberinde bulunan CHP Heyeti ikinci ziyaretini ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette kısa bir konuşma yapan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, “6 Şubat’ta Hatay büyük bir felaket yaşadı. Burada bulunan herkes benzer felaketin bir parçası oldular ve hepimiz birer depremzedeyiz. Hepimiz canlarımızı kaybettik. Bizim önemsediğimiz konu ise 560 bin kişi buradan göç etmiş durumda. Göç eden hemşerilerimiz yeniden Hatay’a gelmezlerse burada ciddi bir derecede demografik durum söz konusu olabilir. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimde adaylarımıza başarılar diliyor, gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

“ŞEHRİN DİNAMİKLERİNİ HAYATA GEÇİREREK ANTAKYA’MIZI YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
ATSO’ya gerçekleştiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya bizim sevdamız. Antakya kadim bir şehir. Hepimizin bu 6 Şubat depremlerinden sonra özellikle yıkılan ve virane olmuş Antakya’mızın küllerinden yeniden doğabilmesi ve yeniden ayağa kalması noktasında çaba gösteriyoruz. Antakya’mızda inşallah belediye başkanı olduktan sonra bütün dinamikleri hayata geçirerek sosyal donatılarla Antakya’nın nasıl ayağa kalkacağını hep beraber göreceğiz. İş dünyası ile omuz omuza vererek bu işi başarabileceğimize inanıyorum. Hep birlikte umudu büyüteceğiz. Hepimizin tek ve ortak isteği şehrimizi ayağa kaldırmak. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Hikmet Çinçin, Meclis Başkanı Sn. Selahattin Eskiocak ve yönetim kurulu üyelerine böylesine güzel bir karşılama nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi.

“ATB MECLİS BAŞKANI ÇOLAKOĞLU DR. AKSOY’A BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU”
CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, üçüncü ziyaretini ATB Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu’na gerçekleştirdi. CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’u ATB Genel Sekreteri Metin Kuseyri, ATB Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ATB Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’a çalışmalarında başarılar diledi.

“YAPACAĞIMIZ HİZMETLERLE ANTAKYA YENİDEN KÜLLERİNDEN DOĞACAK”
Gerçekleştirilen ziyarette hayata geçirilecek olan projelerle ilgili bir konuşma yapan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’nın ve Antakyalıların sorunlarını biliyorum. İlk olarak esnafımıza yönelik hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz. Akabinde ise gençlerimize, kadınlarımıza, engelli bireylerimize ve yaşlılarımıza yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz. Antakya’mızın yeniden küllerinden doğması için elbirliği içerisinde hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız. Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.