Dörtyol’da Zabıta Personeline Sertifika Verildi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:12

Dörtyol’da Zabıta Personeline Sertifika Verildi

reklam
Dörtyol’da Zabıta Personeline Sertifika Verildi
Son Güncelleme :

03 Haziran 2016 - 8:58

191 views

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Hizmet İçi Eğitim Seminerini tamamlayan zabıta personeli sertifikalarını aldı.
Dörtyol Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce zabıta ekiplerinin vatandaşa daha iyi hizmet ve işlemlerin daha etkin yürütülmesi maksadıyla gerçekleştirdiği seminer dört grup halinde toplam 64 saat sürdü. Seminerde, zabıta yönetmeliği, halkla ilişkiler, kabahatler kanunu, devletin temel organları, belediye, hayvan sağlığı, tüketici kanunu gibi konular anlatıldı.
Eğitimini tamamlayan zabıta ekipleri sertifikaları düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “Zabıta ekiplerimizin halkımıza daha iyi hizmet etmeleri amacıyla gerçekleştirdiğimiz Hizmet İçi Eğitim Seminerini tamamlamış bulunuyoruz. Eğitime katılan tüm zabıta ekiplerimize başarılar diliyor, bu anlamda eğitime katılan değerli zabıta personeli arkadaşlarımızın edindikleri bilgileri en güzel bir şekilde uygulama gayreti göstereceklerine inanıyorum” dedi.
Hizmet için eğitim seminerini tamamlayan zabıta personellerine sertifikaları Belediye Başkanı Yaşar Toksoy tarafından verildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.