DÖRTYOL HALKI LÜTFÜ SAVAŞ’IN YANINDA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 02:17

DÖRTYOL HALKI LÜTFÜ SAVAŞ’IN YANINDA

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın bütün ilçelerini karış karış gezmeye devam ediyor.

 

reklam
DÖRTYOL HALKI LÜTFÜ SAVAŞ’IN YANINDA
Son Güncelleme :

26 Şubat 2024 - 12:14

90 views

SAVAŞ: “İNSANLIK İÇİN HİZMET EDİYORUZ”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın bütün ilçelerini karış karış gezmeye devam ediyor.

 

Vatandaşların yanlarında olduğunu hissettirmek ve taleplerini dinlemek amacıyla Dörtyol ilçesindeki hemşehrileri ile bir araya gelerek halk toplantılarına katılan Savaş, esnafları da gezerek sorunlarını dinledi.

DÖRTYOLLU HEMŞERİLERİNDEN LÜTFÜ SAVAŞ’A GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Savaş, mahalle ziyaretleri sırasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dörtyol Seçim İrtibat Bürosunun açılışına katılarak binlerce hemşehrisi ile buluştu. Açılışta  Başkan Savaş’a tezahürat ve meşalelerle görkemli karşılama yapıldı.

 

Açılışa, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Nermin Yıldırım Kara, eski  CHP Hatay  Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, İlçe Başkanı Muhammer Bedir, CHP Dörtyol Belediye Başkan adayı Dr. Bahadır Amaç ve Dörtyol halkı yoğun katılım sağladı.

 

Binlerce vatandaşın katıldığı açılış konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Başkan Savaş, Dörtyol’un altyapısı hakkında daha sağlıklı bir içme suyu isale hattı ile depo projelerinin başlayacağının müjdesini verdi.

 

“İÇME SUYU HATTI VE BETON ASFALT DÖRTYOL’A HAYIRLI OLSUN”

Savaş, “Sizlere söz verdiğimiz gibi içme suyu isale hattı ve depolarını tamamlıyoruz. Bahar bitmeden kazmayı vuruyoruz. Hayırlı uğurlu olsun Dörtyol” ifadelerini kullandı. Ayrıca konuşmasının devamında doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile Erzin Dörtyol arasındaki yolun asfaltlanacağının sözünü verdi.

 

“KİMSEYİ AYIRMA YETKİMİZ YOKTUR”

Her fırsatta eşit hizmet anlayışını benimsediğini vurgulayan Başkan Savaş, “Biz doktorlar kimseyi ayırma yetkimiz yoktur. İnsanlar arasında sağcı, solcu, milliyetçi, muhafazakâr ve sosyal demokrat diyerek ayırmayız. Doktorlar eğitim alırken insanlık için de eğitim alıyoruz. Eşit bir şekilde yardım etmek için çalışıyoruz. Doktorun gecesi gündüzü yoktur. Of demeden herkese bakmakla yükümlüdür” sözlerine yer verdi ve adaletli bir hizmet prensibi olduğunu vurguladı.

 

 

 

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve Nermin Yıldırım Kara, önemli bir seçim maratonu geçirdiklerini belirterek bu süreçte daima Başkan Savaş’ın ve Bahadır Amaç’ın yanında olduklarını ifade etti.

 

Yapılan konuşmaların ardından Dörtyol Seçim İrtibat Bürosunun açılışı, dualar eşliğinde ve kurdele kesimiyle yapıldı.

 

Ziyaretlerine  Altınçağ, Kuzuculu, Yeniyurt ve Hurmalık Mahallelerinde düzenlenen halk toplantıları ile devam eden Savaş, bölge halkının sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek gerekli görüşmeler gerçekleştirdi.

 

Ardından bölgede ticaret yapan esnaflar ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek teker teker sorunlarını dinledi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.