DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:18

DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti önceki gün siyasi parti ilçe başkanlıklarına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

reklam
DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

28 Haziran 2022 - 14:00

202 views

DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti önceki gün siyasi parti ilçe başkanlıklarına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Mehmet Burak İzgi ve yönetim kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı İlyas Berik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer ve Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçenin, ilin ve ülkenin gündemine dair konular karşılıklı olarak görüşüldü.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu; “Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve tam bağımsızlığı ile toplumun refah ve mutluluğu için çalışan tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla kurulduğumuz günden beri olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içerisinde olmaya, ilçemizin acil çözüm bekleyen sorunlarının bertarafı için ortak mücadele etmeye hazırız.

Cemiyetimizin kuruluşunun üzerinden geçen iki yıllık süre içerisinde siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ise toplumsal sorunların çözümü noktasında bu güne kadar her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettik. Bu gün yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız ziyaretlerde de oldukça verimli sonuçlar elde ederek belirli konularda müşterek hareket tarzı belirledik. Kabulleri ve nazik ev sahiplikleri için Adalet ve Kalkınma Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Mehmet Burak İzgi, Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı İlyas Berik, İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker ve Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyarette Esma Kural, Kazım Yıldırım, Ferit Savaş, Mehmet Soyer ve Süleyman Göksu hazır bulundu.

Ziyaretler kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer’e de doğum günü olması nedeniyle küçük bir kutlama yapıldı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.