Doğru zamanda gelen doğru başkan: Mehmet Öntürk « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:43

Doğru zamanda gelen doğru başkan: Mehmet Öntürk

Depremin vurduğu Hatay’ı ve AK Parti Hatay İl Teşkilatı’nı toparlama görevi verilen AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakı liderlerini Hatay’da başarıyla ağırlayarak takdir topladı.

reklam
Doğru zamanda gelen doğru başkan: Mehmet Öntürk
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2023 - 21:30

557 views

Doğru zamanda gelen doğru başkan: Mehmet Öntürk

Depremin vurduğu Hatay’ı ve AK Parti Hatay İl Teşkilatı’nı toparlama görevi verilen AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakı liderlerini Hatay’da başarıyla ağırlayarak takdir topladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinge dönüşen açılış töreninde vatandaşların güvenliğinin sağlanması için ve bölgede gerçekleşen düzenlemelerdeki başarısı ile programların sorunsuz şekilde tamamlanmasını sağlayan Öntürk, kendisine tevdi edilen görevin hakkını vererek teşkilatta yıldızını parlattı. Deneyimiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İl Başkanı olması için bizzat davet ettiği Öntürk, Hatay’da olduğu gibi Türkiye’de de rüştünü ispatladı.


DOĞRU ADAMI EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYAN ŞEHRİN, DOĞRU ZAMANDA GELEN BAŞKANI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgelerine ziyareti, gittiği yerlerde gördüğü yoğun ilgi ile ziyaretleri adeta mitinglere dönüşmüş oldu. Bunun son örneği ise pazar günü Hatay’da gerçekleşti. Muhalefet taraftarlarının özellikle seçim sonrası depremzedeleri kıran ve rencide eden sözleri vatandaşın cumhur ittifakına olan ilgisini daha da arttırdığı görüldü. Ziyaret ve açılış olarak planlanan programlar Hatay halkının yoğun ve coşkulu katılımı neticesinde mitinglere dönüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2. Etap Konya konteynır kent ziyaretinde 30.000 vatandaş katılırken yine Defne Hastanesi açılışına 10.000 vatandaş iştirak etti. Bir de bu kadar insan da cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yollarda karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, her iki mitingde hizmet ederken oy oranlarına bakılmaksızın hizmet ettiği vurgusu dikkat çekti.


CUMHUR İTTİFAKI HATAY’A AKTI
Türkiye’nin her bölgesinde halkın ihtiyacı olan ne varsa milletin hizmetinde olduğu ve asla hizmet ederken ırk ve mezhep ayrımı gözetmediğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Defne’de yapılan hastanenin Türkiye tarihine geçtiğini bu kadar kısa sürede hizmete açılan başka bir hastaneye rastlamanın mümkün olmadığı vurgusunu yaptı. Cumhur ittifakının tüm bileşenleri, başta milletvekilleri olmak üzere tüm teşkilat kademelerinin katılımı eksiksiz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Tüm bu programların sorunsuz geçmesini sağlayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, hem vatandaşların, hem de parti yöneticilerinin takdirini kazandı. Cumhur İttifakı milletvekilleri ve diğer tüm temsilcileri ile uyum ve kardeşlik hukuku içinde ortaya koyduğu performans beğeni kazandı. Hatay gibi imkanları çok kısıtlı olan bir ilde aynı anda iki miting organize etmenin çok zor olduğuna vurgu yapılan organizasyonlardan alnının akıyla çıkan İl Başkanı Mehmet Öntürk, doğru zamanda gelen doğru başkan olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Vatandaşlar, Öntürk öncülüğündeki AK Parti İl Başkanlığı’nın ve Cumhur İttifakı milletvekillerinin zor günler geçiren Hatay’ın ayağa kalkmasında ve yaralarını sarmasında daha çok emeklerinin ve hizmetlerinin olacağına inanıyor.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.